This version of the page http://www.propozitsiya.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-11. The original page over time could change.
Пропозиція
 
Пошук

Пошук
 
Реклама

 
НОВИНИ
Перша міжнародна науково-практична конференція «ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ СВИНАРСТВА І ПТАХІВНИЦТВА 2011»
2011-05-05
   Перша міжнародна науково-практична конференція «ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ СВИНАРСТВА І ПТАХІВНИЦТВА 2011»
28-30 червня 2011 року, Одеса  
Серед основних тем конференції - проблеми інтенсифікації свинарства і птахівництва в сучасних економічних умовах, сучасні підходи до вдосконалення технологічного процесу виробництва продукції тваринництва і птахівництва, проблеми селекції свиней і сільськогосподарського птаха, ветеринарне обслуговування поголів'я при інтенсивному веденні галузі, нові корми, кормові добавки і ветеринарні препарати в практиці свинарства і птахівництва.
СЬОМА ЩОРІЧНА МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРАКТИКА МОРСЬКОГО БІЗНЕСУ: ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ»
2011-04-28
   Тема конференції - ВАНТАЖ. У фокусі - питання перевалювання та морського перевезення навалочних вантажів, у тому числі й зернових
    
III Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство»
2011-04-26
   1 червня 2011 року, м. Київ, ДП «Український дім»
Конгрес відбудеться за підтримки Асоціації свиноводів України (АСУ) і об'єднає понад 400 керівників та спеціалістів провідних свинокомлексів України, іноземних експертів, представників переробних підприємств, комерційних компаній та фінансових установ.
Основним завданням Конгресу буде питання як правильно і де можна зекономити кошти при виробництві продукції в кожному блоці: годівля, ветеринарія, утримання та менеджмент.
ГОЛОВНІ СТАТТІ НОМЕРА
Грубий помел
   Зерновий сезон у режимі обмежень ослабив галузь, але так і не дав змоги
державі ні збити ціни,
ні запастися дешевим збіжжям.
АПК України: правила гри знає лише близький до влади
   "Нібулон" розширює площі під посівами, будує річковий флот, але змушений бути обережним, плануючи свою діяльність на новий сезон. Бо не знає, якими будуть "правила гри" на зерновому ринку. Про те, як "граємо" та "гратимемо" далі, розповідає Олексій Вадатурський, власник і генеральний директор сільгосппідприємства "Нібулон".
Ціни на продовольство — загроза економічному зростанню?
   На Весняних зустрічах Міжнародного валютного фонду й Всесвітнього банку обговорювали нові виклики світовому співтовариству. Дальшому розвитку економіки й глобальній фінансовій стабільності може перешкоджати повсякчасне зростання цін на продовольство.
“Уніфер”: діло майстра величає
   Бути успішним, та ще й десять років поспіль, погодьтеся, не просто. До того ж, якщо першість утримує ціла компанія.
Непереможний альянс
   Кредитування агросектору - чи не найболючіше питання української економіки. У цьому твердженні немає жодного перебільшення, адже за кризових умов саме сільське господарство являє собою той промінець світла, який здатен осяяти шлях виходу зі скрути. 
    
Доробка насіння: сучасне та високоякісне стає доступним з компанією «Ерідон»!
   Уже два роки на Житомирщині, в с. Почуйки Попільнянського району, успішно працює сучасний насіннєвий завод компанії "Ерідон" із очищення, калібрування, протруєння та фасування насіння таких сільськогосподарських культур, як пшениці, ячменю, гороху, сої, ріпаку, кукурудзи, соняшнику та ін. 
Вартість грошей залежить від реформ
   МВФ призупинив кредитування України через затримку пенсійної реформи й підвищення тарифів на газ. У Фонді звернули увагу також на ситуацію на зерновому ринку й обіцяють стежити за тим, як підприємствам відшкодовують ПДВ.
Танос Арванітіс: “Експортні обмеження в перспективі можуть справити негативний ефект на економіку”
   Глава місії МВФ в Україні Танос Арванітіс вказав на причини, які не дали змоги Україні одержати черговий транш кредиту за програмою stand-by. Зокрема, він пояснив, чому, на думку Фонду, так важливо прийняти пенсійну реформу. Уже багато років наш уряд піклувався про свій імідж і не займався проблемою дефіциту Пенсійного фонду. Як наслідок, ситуація тут склалася така, що не за горами той день, коли держава може постати перед фактом, що нема чим виплачувати пенсії. Ми також поцікавилися, як у МВФ оцінюють ситуацію на зерновому ринку України і які користь та шкода країні можуть бути від експортних обмежень.
Україна в пошуках стратегічного інвестора: П’ятий український Agro Industry Forum компанії Meeting Point Ukraine
   Наприкінці квітня в Києві пройшов П'ятий український агропромисловий форум (Agro Industry Forum), організований компанією Meeting Point Ukraine, що спеціалізується на проведенні міжнародних ділових тематичних конференцій і конгресів у ключових секторах світового ринку.
Коли скине кайдани зерновий ринок
   Зусилля учасників зернового ринку й громадськості, зокрема світової, дали перші результати. Президент ветував закон, яким пропонувалося продавати квоти на експорт зернових через аукціони. З 5 травня урядовою постановою скасовано квотування кукурудзи. Але радіти учасникам ринку поки що рано. Є велика ймовірність, що, навіть у разі високого врожаю зернових, діятимуть експортні мита на пшеницю, ячмінь
і кукурудзу. 
Мак: особливості технології вирощування
   Підвищений попит на насіння маку й на внутрішньому, і на світовому ринках утримує стабільно високі ціни на цю продукцію, завдяки чому рівень рентабельності вирощування культури коливається від 100 до 300 відсотків.
Енергетичні рослини як сировина для біопалива
   Найактуальнішими завданнями, що стоять перед державою, є скорочення споживання задорогого імпортного палива - природного газу та нафти - і пошук власних альтернативних відновлювальних джерел енергії з одночасним вирішенням екологічних проблем та розвитком енергоощадних технологій.
Захист саду після цвітіння і на початку літа
   Період по закінченні цвітіння та початок літа є дуже важливим і вирішальним для садівників. Це не тільки пора збирання врожаю (суниця, вишня, черешня), а й вчасного та кваліфікованого захисту рослин від шкідників і хвороб.
Іржа груші чи ялівцю
   Ступінь поширення хвороб і втрати врожаю, спричинювані ними, визначаються екологічними умовами тієї чи іншої зони, а також рівнем агротехніки у плодових садах. Система заходів проти хвороб плодових культур передбачає виконання загального комплексу агротехнічних заходів, спрямованих на підтримання доброго фітосанітарного стану насаджень. За фенологічним календарем слід проводити необхідні заходи у розсаднику і плодоносному саду. В зв'язку з інтенсивним розвитком хвороб та їхньою великою шкодочинністю, навіть на фоні високої агротехніки на плодових культурах, слід застосовувати дозволені фунгіциди з дотриманням вимог щодо способу, часу, строку останньої обробки (в днях до збирання врожаю).
Клоп шкідлива черепашка
   В Україні найприйнятнішими для розмноження шкідливої черепашки в минулому були переважно регіони південної та південно-східної частин Степу. Згодом, унаслідок збільшення та розширення посівів зернових колосових культур, відбулося поступове розширення ареалу розмноження та шкодочинності черепашки.
Іржа гороху
   Серед грибних хвороб звертає на себе увагу іржа, яка останніми роками часто проявляється в різних регіонах.
Хвороби на рослинах ріпаку у 2011 році
   Фітосанітарний стан посівів озимого й ярого ріпаків у 2010 році та прогноз розвитку хвороб на рослинах у господарствах України у 2011 році.
Конярство України: живе чи виживає?
   Не секрет, що українському тваринництву останнім часом живеться сутужно. І якщо у молочному скотарстві та свинарстві ситуація доволі ясна, то галузь конярства залишається забутою, щоб не сказати занедбаною.
Складові ефективного свинарства
   Свинарство як галузь скоростиглого тваринництва має пріоритетне значення у збільшенні обсягів виробництва м'яса та наповненні ринку продуктами харчування, які мають високу поживну цінність і добрі смакові якості. Не випадково у світовому виробництві м'яса пріоритет належить саме свинарству.
На часі — технічне переоснащення
   Широкий загал представників заводів - виробників сільгосптехніки, науковців і преси зібрала нарада-семінар "Сучасні технології в агропромисловому комплексі та шляхи їхнього технічного переоснащення", що відбулася в половині травня в Українському науково-дослідному інституті по прогнозуванню та випробуванню техніки та технологій у сільськогосподарському виробництві імені Л. Погорілого.
Сучасна вітчизняна технологія вирощування цукрових буряків
   Для сільгоспвиробників, які віддають перевагу вітчизняній техніці, український ринок пропонує розробки та технології Інституту цукрових буряків (ІЦБ) УААН: машини для ранньовесняного та передпосівного обробітку грунту, сівби та догляду за посівами, які забезпечують високу якість підготування грунту, сівби та догляду за посівами у різних грунтово-кліматичних умовах.
Стан та перспективи українського олієпрому
   Світовий олійний ринок
Для світового олійного ринку характерним є не тільки зростання виробництва олійних культур та рослинних олій, але й зростаючий попит на них як для використання на харчові цілі, так і для виробництва біодизельного пального.
Ринок пивоварного ячменю Росії та України
   Пивоварна галузь - локомотив харчової індустрії й одночасно найбільше джерело бюджетних надходжень. 
Реформа системи безпеки продуктів харчування чи випорожнення наших гаманців?
   На конференції "Агробізнес України", що її організував у березні британський "мозковий центр" - Інститут ім. Адама Сміта - з доповіддю виступила керівник проекту Міжнародної фінансової корпорації (МФК) "Безпека харчових продуктів в Україні" Сара Окман. Ця доповідь стала продовженням заходів із пропаганди проекту "Реформа системи харчової безпеки в Україні: хто дбатиме про їжу на вашому столі?"
Високі ставки на болгарські піски
   Красномовні брокери заманюють покупців родючими чорноземами й вигідними умовами оренди. Але невдовзі довірливих фермерів спостигає гірке розчарування. 
Ратиці: Wash & Go (“помив і пішов”)
   Фірми пропонують автоматичні установки та щітки для миття ратиць. Як працюють ці установки? Яким є перший досвід роботи з ними? Про це повідомляє ветлікар д-р Андреа Фідлєр, Мюнхен.
Цілковите задоволення
   Стародавній Аріон був давньогрецьким поетом, який жив у VII ст. до н.е., а сучасні Arion'и походять від фірми Claas, і їм усього лише два роки. Чому трактор Arion 640 з потужністю 110 кВт/ 150 к.с. (за ECE R 24) - це "цілковите задоволення", ми досліджували для вас у поданому тесті (текст: М. Нойнабер, Г. Вільмер; фото: С. Товорнік).
Успішний менеджмент компанії "Лемкен"
   Як організувати успішний процес на виробництві, аби колектив та керівництво були однією командою, яка докладає максимум зусиль задля забезпечення сучасного агровиробника найвищими стандартами якості виробленої продукції.
Поточний номер
Вхід в систему
Логін (Електронна пошта)
Пароль
Запам'ятати мене!
Реєстрація!
Забули пароль?
 
Реклама

 
Погода
 
Copyright © 2002-2009
All rights reserved.
Powered by:
Develope&Design by:
Hazhir Haghshenas
м. Київ, вул. Тургенєвська, 38, а.с.7
тел. +38 (044) 494-09-06