This version of the page http://www.dso.com.ua/index.php?lang_id=1&menu_id=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-11. The original page over time could change.
Державна служба охорони України :: ДСО України :: Державна служба охорони
Укр Рус

0 800 502 220

0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово
Державна служба охорони
   Державна служба охорони при МВС України – спеціалізована структура, яка з 1952 року на високому професійному рівні забезпечує надійний захист майнових інтересів і життя громадян України.ДСО надає повний комплекс охоронних послуг. Під охороною ДСО – майже 100 тис. об’єктів і понад 100 тис. помешкань громадян. Під захистом Служби квартири, офіси, магазини, великі торгівельні центри, важливі стратегічні об’єкти, дачні будинки тощо. В арсеналі ДСО найновітніша техніка, сучасна зброя, швидкісні авто – все, що допомагає її співробітникам ще ефективніше пильнувати спокій та добробут співвітчизників.

   Безпосередньо та за участю працівників ДСО щороку припиняються десятки тисяч злочинів. З метою більш активної участі громадян у попередженні злочинів і правопорушень, надання їм можливості негайно викликати міліцію підрозділами ДСО оснащено кнопками тривожної сигналізації та відповідними інформаційними написами понад 3 тисячі місць термінового виклику. Для організації дистанційного контролю за оперативною обстановкою в місцях масового перебування громадян установлено близько 1 тисячі систем відеоспостереження.

   Прагнучи досконалості, ДСО взяла курс на максимальну доступність для українців як в інформаційному, так і в ціновому сенсі. Усі зміни, що відбуваються та відбуватимуться надалі в Службі, спрямовані саме на це. ДСО прагне стати ближче для замовника, знаходячи варіанти здешевлення послуг та поліпшення сервісу.

   Також ДСО пропонує громадянам різноманітні програми, за якими кожен зможе отримати якісну послугу за цілком прийнятні гроші. Наприклад, програма ”Квартира”, що надає можливість обирати між кількома різними за ціною та набором послуг варіантами охорони домівки.

   ДСО не залишає поза увагою й мало захищені верстви населення. У цьому році домівки багатьох ветеранів та інвалідів війни були безкоштовно або на пільгових умовах обладнані сигналізацією та взяті під охорону. Наша мета – висока якість послуг при максимальній доступності.

Послуги

» Калькулятор послуг охорони
Новини
09.07.2011

ПРАЦІВНИКИ ДСО ЗАТРИМАЛИ НАРКОМАНА

В Сумській області 09 липня 2011 року о 04 год. 20 хв. працівниками ДСО, під час здійснення охорони макового поля, було затримано громадянина Д., 1974 р.н., раніше засудженого. >>>

29.06.2011

Сьогодні, близько 17.30 наряд Державної служби охорони на вулиці Княжий Затон затримав грабіжника-велосипедиста.

Співробітники ДСО, почувши під час патрулювання постріли, затримали чоловіка, що намагався втекти від жінки, схопивши її сумку. >>>