This version of the page http://www.rla.com.ua/suppliers.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-10. The original page over time could change.
Райффайзен Лізинг Аваль | Україна - Партнери - Постачальники
Новини
Акції
Магазин техніки
Продаж нерухомості
Про компанію
Послуги лізингу
Партнери
Постачальники
Клієнти
Страхові компанії
Банки
Медіа
Контакти
Вакансії
Raiffeisen Group
Про лізинг
Лізинг-калькулятор
Відгуки
Русский
English
Контакти

Райффайзен Лізинг Аваль
Україна, 04073, Київ
пр-кт Московський, 9,
корп.5, офіс 101

Тел.:  +380(44) 590 24 90
Факс: +380(44) 200 04 08



Постачальники

Постачальниками Райффайзен Лізинг Аваль є провідні виробники, дилери та дистриб’ютори техніки та обладнання, котрі характеризуються надійністю, наявністю широкого асортименту якісної продукції (транспорту, техніки та обладнання), підтримкою клієнтів (технічною та консультаційною), вигідними умовами поставки. На сьогоднішній день компанія налагодила тісне та довгострокове співробітництво з більш ніж 250 постачальниками.
Станки Inaxes
Проект INAXES використовує всі переваги системи виробництва та продажів станків з ЧПУ з оптимальним рівнем продуктивності, ціни та якості. Система створена PROMA CZ.
Ям Сервіс Україна
«ЯМ Интернешнл Україна» працює на ринку поліграфії з 1995 року. На даному етапі розвитку пріоритетними є інсталяції друкарського обладнання KOMORI, а також CtP-систем FUJIFILM. «ЯМ Интернешнл Україна» пропонує Вам не просто обладнання, а найновіші технології, перевірені і адаптовані до українських умов.
Полетехніка
Компанія «Полетехніка» пропонує надійну високопродуктивну сільськогосподарську техніку та машини, обладнання для тваринництва, ґрунтообробну техніку, очисну техніку, машини для хімічного захисту рослин, запчастини.
Амако
Компанія «АМАКО» є одним з провідних вітчизняних дистриб’юторів імпортованих сільськогосподарської техніки та обладнання для тваринництва від відомих виробників.
Астра
Компанія «Агробудівельний Альянс «Астра» пропонує широкий спектр товарів та послуг, необхідних для аграріїв України, надаючи гарантійне та після гарантійне обслуговування.
Автомир
ТОВ «Автомир» є офіційним дилером концерну Фольксваген. Компанія пропонує весь модельний ряд автомобілів Volkswagen та різноманітні програми кредитування.
Audi Салон «Автосоюз»
Починаючи з листопада 2005 року Салон «Автосоюз» є офійіним дилером Audi AG у м. Києві та Київській області. Автосалон пропонує весь модельний ряд Audi, різноманітні програми кредитування і страхування, а також спеціальну програму «Trade-in» - обмін старого автомобіля на новий.
1-й Автоцентр Skoda
Офіційний дилер Skoda Auto a.s. в Україні. Автоцентр пропонує найширший спектр послуг з купівлі авто, його сервіс, гарантійне і післягарантійне обслуговування, додаткове обладнання.
Cisco Systems
Cisco Systems – світовий лідер у галузі мережевих технологій для мережі Інтеренет. Рішення Cisco об`єднують людей, комп`ютерні пристрої та мережі дозволяють людям отримувати і відправляти інформацію, незалежно від місця та часу.
JCB
Компанія JCB – це один із чотирьох найбільших світових виробників будівельного обладнання. У компанії працюють більш ніж 8000 співробітників на чотирьох континентах, а продукція продається у 150 країнах світу через 1300 пунктів продажу.
MacHOUSE
Компанія MacHOUSE – один з провідних інтеграторів повного спектру поліграфічного, цифрового та флексографічного обладнання, включаючи повний спектр витратних матеріалів, а також комп`ютерних рішень на базі Apple Machintosh і відео- та аудіо- рішень.
MAN
Сьогодні компанія вважається одним з провідних виробників світової індустрії вантажної комерційної техніки.
Schwarzmueller
Tоргова марка «Schwarzmueller» («Шварцмюллер») вже існує більше 130 років. Вона входить до 5 найбільших у Європі виробників причіпного обладнання. Щорічно виробляється більше 8000 тентових напівпричепів, рефрижераторів, напівпричепів самоскидів, напівпричепів цистерн та інших транспортних засобів.
Укравтокомплект
Підприємство є основним постачальником техніки Мінського автомобільного заводу в Україну вже більше 12 років. Компанія постійно оновлює асортимент товарів, і зараз у продажу представлений весь модельний ряд автомобілів МАЗ.
Батекс
Компанія БАТЕКС спеціалізується на постачанні обладнання для металообробної промисловості і з 1996 року є офіційним представником таких провідних зарубіжних верстатобудівних компаній: AMADA, SODICK, EVERISING, SOCO, GOODWAY, DAHLIH, WATER JET SWEDEN.
Абпланалп
Компанія була заснована у 1975 році у Швейцарії і є офіційним та ексклюзивним представником різноманітних фірм-виробників металообробного обладнання. Також компанія надає інжинірингові та консультаційні послуги з проектування і здачі "під ключ" різних виробничих підприємств.
Віртген Сервіс
Компанія «Віртген Сервіс» була заснована у травні 1998 р. як представник інтересів Wirtgen Group в Україні. Компанія забезпечує постачання і обслуговування техніки для будівництва, ремонту та реконструкції доріг.
Terex Finlay
Обладнання для подрібнення, сортування (сепарації), мийки гірських порід, рециклінгу матеріалів: Мобільні машини на гусеничному ході: Щокові дробарки, Конусні дробарки, Роторні дробарки, Грохоти, Обладнання для мийки.
Партнер компанії в Україні:
ТОВ «Н.Стоун»
03028, Україна, м. Київ, Проспект Науки 10.
+38 (044) 527-90-25 тел./факс
+38 (067) 408-43-61 моб.
andriy.drozd@nstone.com.ua
Андрій Дрозд
Ведерстад
ТОВ «Ведерстад» - дочірня компанія шведських заводів ”Vaderstad” і “TORNUM” в Україні. Виробництво і продаж ґрунтообробної і посівної техніки для всіх технологій землеробства: сівалки, культиватори, котки, борони. Проводить прямий продаж і сервісне обслуговування техніки в господарствах.
Україна, 19200, Черкаська обл., м. Жашків, вул. Промислова,3
Тел./факс: (04747) 6-07-70, /71/, /72/, /73/, /74/
067 4084387
E-mail: Vitaliy.filatov@vaderstad.com
 Компанії групи
ГоловнаПро компаніюВакансіїМапа сайтуІнформація про сайт 10.07.11, 08:31