This version of the page http://www.kruss.kiev.ua/prescenter/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-09. The original page over time could change.
Прес-центр - Банк Киевская Русь
                       
 

Прес-центр

30 травня 2011 року ми відзначили 15-річчя успішної роботи на фінансовому ринку України.

Банк "Київська Русь" було створено в період становлення банківської системи незалежної України як універсальну фінансову установу, що поєднує у своїй діяльності величезний досвід і молоду енергію, найсучасніші банківські технології та розумний консерватизм, постійне прагнення до вдосконалення та використання надбань минулого, пошук гармонії інтересів Банку, засновників, клієнтів та партнерів по бізнесу. 

Головний підсумок минулих років – репутація надійної, стабільної фінансової установи. Цим ми пишаємося й дорожимо, розуміючи, що наше добре ім'я є запорукою професійного успіху та процвітання в майбутньому. Нині ПАТ "Банк "Київська Русь" - надійна фінансова організація, що володіє достатнім ресурсним потенціалом, має стабільну клієнтуру, виважений набір продуктів і послуг. 

Щиро дякуємо за довіру та плідне співробітництво всім нашим клієнтам і діловим партнерам. Ми цінуємо ваше ставлення і гарантуємо, що наші зусилля й надалі будуть спрямовані на забезпечення взаємовигідного співробітництва.

Прес-служба ПАТ «Банк «Київська Русь»


Прес-центр Банку «Київська Русь» пропонує вашій увазі свіжі новини Банку та його підрозділів, матеріали про Банк, його діяльність і послуги, інтерв’ю з керівниками Банку, коментарями фахівців у засобах масової інформації, а також  інформацію про тендери та акції. Про усі ці новини ви можете систематично дізнаватися на сайті Банку чи підписатися на них. 

Служба ПР:

04071, Україна, м. Київ, вул. Хорива, 11-А
Контактні особи: Яковенко Наталія.

 За коментарями звертайтесь, будь ласка, до прес-служби ПАТ «Банк «Київська Русь» 

за тел. (044)  545 76 56  або електронною поштою: yakovenko.n.v@kruss.kiev.ua

Телефон довідкової служби: 0-800-500-546


 

укр
рус
eng

 

Регіональна мережа

136 регіональних підрозділів по всій Україні

 

 
 
 

Курс валют на 8 липня

 

 
Купівля
Продаж
 
USD7,98

8,00

EUR11,36

11,56

RUB

0,278

0,287

PLN2,84

2,95

 
 
 

© 2008 ПАТ «Банк «Київська Русь»

Гаряча лінія:  0-800-500-546

Зворотній звя' зок

Контакти