This version of the page http://www.janvi.com.ua/?page_id=488 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-09. The original page over time could change.
Лазерне освітлення пігментних плям | Косметологічний центр «Жанві» Львів

Лазерне освітлення пігментних плям

Пігментація шкіри може відбуватися у двох напрямках – збільшення (гіперпігментація) і ослаблення (гіпопігментація). Гіперпігментація виникає у випадку посиленого утворення шкірного пігменту меланіну.

Пігментні плями утворюються у зв’язку з надлишками скупчення меланіну в шкірному покриві. Під впливом багатьох факторів іноді в деяких ділянках шкіри відбувається багаторазове підвищення меланінового пігменту, що й приводить до появи пігментних плям.

Пігментні плями можуть бути різних відтінків – від ясно-коричневих до темно-коричневих. Найбільш ефективний спосіб видалення пігментації – лазерна терапія (лазерне освітлення пігментних плям).

Потрібно відзначити, що не всі пігментні плями піддаються лазерній терапії. Для того, щоб виключити пігментацію, що не підлягає лазерному впливу, проводиться консультація лікаря.

Принцип  дії :

Лазер випромінює світлову хвилю певної довжини на шкіру, у якій утримується пігмент, і при достатнім нагромадженні енергії в шкірі відбуваються необоротні зміни. Протягом  14-16 днів після лазерного впливу пігментація стає світліше, а через кілька процедур вона зникає,  не ушкоджуючи навколишню шкіру.

Для досягнення оптимального результату при лазерному освітлення пігментних плям, лікар підбирає правильні параметри (під індивідуальний тип шкіри, колір пігментної плями) на лазерному устаткуванні, які дозволять найбільше ефективно впоратися з даним утворенням.

До й після процедурний режим:

не загоряти 2 тижня до й 2 тижні після процедури лазерного освітлення пігментних плям;

виходячи на вулицю, користуватися солнцезащитнытным кремом з високим фактором захисту;

не відвідувати сауни й лазні.

Кількість процедур:

Кількість сеансів залежить від глибини пігментації й від розміру пігментної плями.

У кожному разі, щоб утворення повністю було знебарвлено, потрібне послідовне проведення декількох етапів лазерного освітлення пігментних плям.

Для повного освітлення пігментних плям необхідно приблизно від 3 до 8 процедур із проміжками в один місяць. Для досягнення максимального ефекту в домашніх умовах необхідно користуватись відбілюючими кремами. Сам сеанс лазерного освітлення пігментних плям за допомогою лазера триває до 20 хвилин залежно від  розміру пігментного утворення.