This version of the page http://www.janvi.com.ua/?page_id=47 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-09. The original page over time could change.
Татуаж(перманентний макіяж) брів, очей, губ | Косметологічний центр «Жанві» Львів

Татуаж(перманентний макіяж)


Татуаж (перманентний макіяж) – це не глибоке порушення цілісності шкірного покриву за допомогою спеціальних інструментів з наступним введенням в шкіру фарбувальних засобів для отримання стійких ліній.

Татуаж (перманентний макіяж) став одним з напрямків сучасної естетичної косметології. Його популярність має кілька пояснень. По-перше, яка жінка не хоче злегка (а може і дуже) підкоригувати дані їй від природи риси і фарби обличчя!? Змінити контур губ чи брів, збільшити, подовжити, надати яскравості. Зробити більш виразними очі, прикрасити їх. Виявилося, що можна навіть візуально зменшити асиметрію очей. Або нарешті стати володаркою чарівною родимки над верхньою губою. По-друге, татуаж, перманентний макіяж дозволяє забути про процедуру ранкового макіяжу. По-третє, “екстремальні” ситуації: сауна, басейн, пляж, гаряча пора року. При цьому немає необхідності переживати, що раптом око “попливе” або губи “облізуть”. Бути завжди у формі – чи не це мрія кожної жінки!? По-четверте, якщо алергічна реакція на декоративну косметику досягла свого апогею, гіпоалергенні фарби для татуажу здатні зняти цю проблему. І, нарешті, по-п’яте, виявилося, що перманентний макіяж(татуаж) часом життєво необхідний людям, що перенесли пластичні операції на обличчі. Подібна допомога може бути пов’язана із спотворенням форми брів, очей, губ, що іноді перебуває за межами можливостей пластичних хірургів.

Кожна жінка мріє про те, щоб завжди виглядати ідеально. Але завжди не виходить. По-перше, бути сьогодні настільки красивою, щоб переплюнути усталені стереотипи нашого часу дуже складно. Екологія, ослаблений імунітет, брудні продукти і жорстка вода аж ніяк не є джерелами тієї природної краси, яка висвітлює галереї музеїв з полотен великих художників. Часи сьогодні не ті …

По-друге, домогтися виняткових результатів за допомогою майстерно накладеного гриму можна тільки на кілька годин, та й то, іноді все може зіпсувати той же дощ.

І що далі, залишається тільки зітхати? Ну вже немає … Ті, кому на себе не наплювати, кому не хочеться вставати на годину раніше, щоб накладати гарний макіяж, хто хоче зранку прокидатися і не бігти відразу до дзеркала з думкою “Боже, який жах” і т. д. подумує сьогодні про татуаж (перманентний макіяж). АЛЕ: будучи людьми обережними, ми розуміємо, що не завжди те, що широко і красиво рекламується, дійсно є якісним і, головне, безпечним …