This version of the page http://www.babuin.ua/ifu.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-09. The original page over time could change.
Семейство Бабуин










Французький культурний центр в Україні (ФКЦ)



Французький культурний центр в Україні (ФКЦ) Понад десять років Французький культурний центр в Україні активно присутній у культурному житті Києва та України з численними культурними заходами: художні та книжкові виставки, концерти, кінопокази, театральні вистави, зустрічі з французькими митцями, семінари, наукові конференції, майстер-класи.
Багата медіатека ФКЦ може запропонувати відвідувачам понад 12500 документів різних типів (друкованих, відео, аудіо, та на електронних носіях). Більшість книг та журналів, відеокасети, компакт-диски читачі можуть брати додому. В читальному залі ми надаємо можливість переглянути фільм, послухати музику, подивитись програми французького телебачення, попрацювати з CD-ROM та в Інтернеті. Також медіатека пропонує послугу - надання інформації про сучасну Францію.





Для размещения кнопки 88х31 сайта семейства Бабуин, используйте (скопируйте и вставьте) следующий код:

<a href="http://www.babuin.ua/" target="_blank"><img src="http://www.babuin.ua/button.gif" border=0 alt="Семейство кафе Бабуин" width=88 height=31>





Для размещения кнопки 100х100 сайта семейства Бабуин, используйте (скопируйте и вставьте) следующий код:

<a href="http://www.babuin.ua/" target="_blank"><img src="http://www.babuin.ua/button100.gif" border=0 alt="Семейство кафе Бабуин" width=100 height=100>





Moleskine. 
Легендарная записная книжка