This version of the page http://www.janvi.com.ua/?page_id=49 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-08. The original page over time could change.
Пірсинг у Львові | Косметологічний центр «Жанві» Львів

Пірсинг

Пірсинг – прокол шкірного покриву або м’яких тканин (залежно від  місця) і установка в каналах проколу прикраси. При нанесенні пірсингу у нашій львівській клініці прокол здійснюється одноразовою стерильною голкою й за бажанням клієнта безболісно (з анестезією).

1. Пірсинг носа посідає друге місце по популярності.

При пірсингу  носа найбільш популярне затягання сережки в крило. Ноздрьова  сережка – це невеликий гвоздик, що зовні виглядає як маленький камінчик або кульку, а усередині уздовж стінки ніздрі перебуває гачок.

Більше рідкий прокол носа, це прокол перегородки між ніздрями (майте на увазі, це дуже болісно). Уставляється, як правило, кільце або циркуляр (підкова)

2. Пірсинг губи

При пірсингу губи прокол робиться збоку або по центрі. Косметологом вставляється кільце або лабрет (гвоздик із плоскою підставкою на одному кінці й кулькою або пікою на іншому), що повинен бути з біопласта, щоб не руйнувати зубну емаль.

3. Пірсинг брови

Брова проколюється від середини до кінчика брови (скронева частина). Уставляється мікробанан ( штанга із двома кульками на кінцях). Дуже примхливий прокол, що вимагає дбайливого догляду.

Язик

Пірсинг язика. Останнім часом  у Львові, особливо в молоді став модним пірсинг язика. В язик  вертикально ставиться спеціальна штанга із двома насадками-кульками на кінцях, що розміщаються по обох сторонах язика.

В основному ці насадки робляться із пластику, що не травмує порожнину рота. Ранка  язика гоїться дуже швидко, десь протягом  трьох днів. Оскільки спочатку язик розбухає, то при проколюванні завбачливо ставлять довгу штангу, що згодом міняється на меншу.

ПІРСИНГ ВУХ

Прокол мочки – один з ліберальних проявів пірсинга. Вухо проколюється у всіх можливих місцях.

ПУПОК

Пірсинг пупка(Львів). Цим проколом можна витончено прикрасити ваш живіт.  Асортимент  прикрас у пупок дуже різноманітний. Але при первинному проколі рекомендується вставляти звичайний банан.

Звертаєм  увагу, що пірсинг пупка дивиться  гарно тільки на плоских, підтягнутих животах.
Наші пацієнти можуть бути впевнені: вони отримають послуги пірсингу у Львові за світовими стандартами косметології, адже наші фахівці поєднують у своїй роботі високий професіоналізм, знання новітніх методів пірсингу та індивідуальний підхід до пацієнта.