This version of the page http://www.lds.lviv.ua/study.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-07. The original page over time could change.
..:: Web-портал Львівської Духовної Семінарії Святого Духа // Навчання ::..

Україна, 79070 м. Львів вул. Хуторівка, 35 тел./факс: +38 (032) 244-93-59

Головна > Навчання


Аудіоматеріали




Ресурси Інтернету

















Навчальний процес


З перспективи майбутнього священичого служіння вихованців семінарії їх інтелектуальний вишкіл є невід'ємною складовою та одним із пріоритетів формації, оскільки, незалежно від соціального чи культурного середовища, до якого вони будуть послані для душастирювання, однією з головних вимог доброго душпастиря є його високоосвіченість. Готуючи майбутніх вчителів і провідників віри, семінарія дає можливість її вихованцям запізнатися з наукою Церкви та отримати грунтовні знанні про її вчення. Вивчаючи з різних дисциплін Святе Письмо і твори Святих Отців, семінарія готує добрих та ревних провідників Євангелії, зважаючи на потреби та проблематику пізнання Божого Слова в сучасному світі.

Після закінчення семінарії, її випускники мають можливість продовжити своє навчання з конкретної дисципліни на закордонних студіях і, таким чином, отримати вищий науковий ступінь та продовжити свою діяльність в науковій сфері або ж в якійсь з структур Церкви.