This version of the page http://www.kruss.kiev.ua/private_person/deposit_service/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-06. The original page over time could change.
Депозитарні послуги - Фізичним особам - Банк Киевская Русь
                       
 

Депозитарні послуги

Надання депозитарних послуг зберігача цінних паперів
(Ліцензія ДКЦПФР від 21.01.2009 серія АВ № 493261))

Банк "Київська Русь" є професійним учасником Фондового ринку України. Враховуючи потреби і запити клієнтів щодо інвестування коштів в цінні папери , Банк пропонує вигідні умови відкриття рахунків у цінних паперах та їх обслуговування.

Для виконання функції обслуговування обігу цінних паперів на рахунках у цінних паперах зберігач ПАТ «Банк «Київська Русь» здійснює такі депозитарні операції:

  • адміністративні операції;
  • облікові операції;
  • інформаційні операції.


Для відкриття рахунку в цінних паперах фізична особа - резидент або нерезидент подає зберігачу:

  • заяву на відкриття рахунку в цінних паперах;
  • анкету рахунку в цінних паперах;
  • копію документа, виданого органом державної податкової служби, що засвідчує присвоєння фізичній особі ідентифікаційного номера платника податків (для резидентів). Якщо фізична особа - резидент, яка через свої релігійні або інші переконання відмовляється від прийняття ідентифікаційного номера та офіційно повідомила про це відповідні державні органи, і в паспорті якої зроблено відмітку про право здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера, то документ, що засвідчує присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, не вимагається;
  • картку із зразком підпису розпорядника рахунку в цінних паперах, яка підписана в присутності спеціаліста депозитарної установи або засвідчена нотаріально;
  • фізична особа - резидент або нерезидент також пред'являє свій паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до вимог законодавства.


Після відкриття рахунку в цінних паперах клієнт набуває статусу депонента депозитарної установи- зберігача цінних паперів.

Зберігач ПАТ «Банк «Київська Русь» гарантує таємницю відомостей про цінні папери депонентів, операції, що ними здійснені, і стан рахунків у цінних паперах. Без згоди депонента довідки третім особам по рахунку і цінних паперах надаються  тільки у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Тарифи

укр
рус
eng

 

Регіональна мережа

141 регіональних підрозділів по всій Україні

 

 
 
 

Курс валют на 6 липня

 

 
Купівля
Продаж
 
USD7,98

8,00

EUR11,45

11,65

RUB

0,278

0,287

PLN2,85

2,96

 
 
 

© 2008 ПАТ «Банк «Київська Русь»

Гаряча лінія:  0-800-500-546

Зворотній звя' зок

Контакти