This version of the page http://www.eu-edu.org/euedu74 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-06. The original page over time could change.
Європейський Освітній Портал
УКР ENG

Розсилка


Наші партнери

Європейський освітній портал

Promote Your Page Too

 

Національний університет
"Києво-Могилянська академія"

  Представництво Європейського Союзу в Україні 



  

Угорщина

НАВЧАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ В УГОРЩИНІ

1. Центральноєвропейський університет www.ceu.hu

Центральноєвропейський університет є головним освітнім проектом Інституту відкритого суспільства (Open Society Institute), що його створив Джордж Сорос.

Центральноєвропейський університет пропонує можливість 1- та 2-річного курсу навчання за широким спектром спеціальностей та фінансову допомогу для навчання на під час перебування в Угорщині.

Навчальні спеціальності:

Економіка, екологія та політика, гендерні студії, історія, право, міжнародні відношення та європейські студії, медієвістика, математика, філософія, політологія, соціологія. Також є можливість навчання в бізнес-школі.

Умови вступу на курс навчання в Центральноєвропейському університеті:
-навчання на 4-му курсі бакалаврату (для 1-річного курсу навчання в університеті), або 3-му курсі (для 2-річного курсу навчання).
-усі студенти мають можливість отримати фінансову допомогу.

Див. також: Програма студентських обмінів Інституту відкритого суспільства (стипендії Інституту відкритого суспільства для навчання у США) 

2. Ґрант Центральноєвропейського університету (Будапешт) для вчених зі Східної Європи. Освітньо-ресурсний центр Центральноєвропейського університету (Будапешт) за підтримки Інституту відкритого суспільства пропонує десятимісячний ґрант для вчених-викладачів зі Східної Європи (в тому числі з України) з метою розробки навчального курсу із подальшим його викладанням за місцем роботи кандидата (кандидатів).

Докладнішу інформацію та детальні консультації про програми CEU та Інституту відкритого суспільства можна знайти у фахівців
інформаційно-ресурсного центру „Міжнародна освіта – Академія” – проекту Департаменту міжнародного співробітництва Києво-Могилянської академії



3 Стипендіальна програма Вишеградської четвірки

Міжнародний фонд Вишеградських держав пропонує стипендії на навчання у Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччині. Дія програма поширюється і на українських студентів магістерського та докторського рівнів; переможці отримуватимуть 2500 євро на семестр. Всі заявники мають завершити хоча би 4 повні семестри навчання, перш ніж подаватися на отримання гранту.


4. The Hungarian Scholarship Board зазначає, що українські студенти можуть брати участь в його програмах через організації, що є партнерами HSB.
Стипендія надається громадянам України, які не досягли 30 річного віку та ще навчаються в українських університетах і знають угорську мову. Перевагу мають студенти, які вивчають угорську мову та літературу.
HSB надає можливість 5-ти чи 10-ти місячного курсу навчання в багатьох угорських вищих навчальних закладах, 2- чи 4- тижневий курс навчання в літніх школах та стипендії для цього.
У літніх школах проводяться мовні курси, програми культурного обміну та тематичні лекції на різні теми.




Всі права застережено
Розробка і дизайн AIStudio

Проект виконує Центр міжкультурної комунікації НаУКМА та ГО Молодіжний гуманітарний центр за підтримки МФ "Відродження", Києво-Могилянської академії та Представництва Європейського Союзу в Україні:

Представництво Європейського Союзу в Україні

 

 


Використання матеріалів сайту можливе тільки за умов посилання на джерело

Міжнародний Фонд "Відродження" Національний університет "Києво-Могилянська академія"