This version of the page http://www.tourclub.com.ua/uk/tours/trekking/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-04. The original page over time could change.
Походи в Карпати // Активний відпочинок: рафтинг по Дністру та Черемошу, походи в Карпати, екскурсії в печери
+38 044 383 39 54
+38 096 212 40 71
+38 093 748 59 01
tourclub.ternopil@gmail.com
Календар Тури Відгуки Фотогалерея Краєзнавство Звіти Про нас оператор активного туризму в Україні

Походи в Карпати

Походи в Карпати - другий за популярністю вид активного відпочинку в Західній Україні. Сезони відображають оптимальний термін проведення туру з врахуванням погодних умов. Влітку ми пропонуємо тривалі походи від 3 до 10 днів. В цих походах передбачена ночівля в наметах, тому ми віднесли їх до серії "Спорт". Навесні та восени, коли немає багато вільного часу, найкращим варіантом буде короткий 2-денний похід. Взимку ми запрошуємо долучатись до турів серії "Комфорт", що передбачають сходження на засніжені вершини й проживання у теплій садибі з гарячим душем і паркою сауною. Тим, хто цінує комфорт незалежно від сезону, радимо вибирати цілорічний похід серії "Комфорт". Бажаєте випробування суворішими умовами - приєднуйтесь до лижних походів.

Літні походи в Карпати серії "Спорт"

Серія "Спорт" - це традиційні походи в Карпати з рюкзаками, проживанням в наметах, готуванням їжі на вогнищі.  Ці походи відбуваються тільки в літній період, коли високогір'я Карпат звільнюється від снігу. Залежно від тривалості й складності маршруту літні походи вимагають середньої та доброї фізичної витривалості.

Переваги:

  • автономність та відірваність від цивілізації
  • приємні фізичні навантаження
  • надзвичайні краєвиди Карпат в гарну погоду
  • чорниці, гриби, гуцульські молоко та сир (будз, вурда, бринза)
  • гарна компанія та нові друзі

Тим, хто збирається в похід в Карпати, рекомендуємо прочитати статті-поради від нашого провідного інструктора Володимира: "Походи в Карпати: куди, коли і для кого", а також "Тривалість походів в Карпатах"

Похід в КАРПАТИ: Карпатський марафон

Марафон поєднав у собі два найцікавіші райони Карпат: Горгани з їхніми кам'яними розсипами та прадавніми лісами та Чорногору з її суворими вершинами, просторими полонинами та гірськими озерами. А ще, цих 10 днів у горах дадуть вам можливість перевірити твердість характеру, силу волі і міцність черевиків. Окрім пригод, буде час і на спілкування, ви зможете посміятися з анекдотів та поділитись своїми історіями біля вогнистої ватри. Саме в таких мандрах зустрічаються справжні друзі.

Отримайте знижку при повній оплаті туру:
//до 12 травня 2011 - 15%// до 12 червня 2011 - 10%// до 12 липня 2011 - 5%//

тривалість: 10 днів
ціна: 1400 грн

Похід в КАРПАТИ: Найвищими вершинами

Цей найпопулярніший пішохідний маршрут проходить найвищим хребтом Українських Карпат - Чорногорою, де знаходяться усі двотисячники України. Тут усе най-най: найвищі гори, найвисокогірніші озера, найсильніше дме вітер, найдовше лежить сніг, найвисокогірніша споруда в Україні, найсмачніше смакує вечеря і найкраще усміхається сонце...

Під час походу ви побачите:

  • скелястий Петрос, струнку Говерлу та Білого Слона (руїни обсерваторії на горі Піп Іван Чорногірський, 2028 м);
  • чарівні карпатські краєвиди;
  • найвисокогірніші озера України з прозорою прохолодною водою (Бребенескул та Несамовите);
  • стовпчики польсько-чехословацького кордону;
  • залишки укріплень Першої світової війни;
  • скельні виходи на горах Петрос, Шпиці, Кізли, Вухатий Камінь і Смотрич;
  • водоспад під Смотричем, пороги на Чорному Черемоші;
  • гуцульські колиби та полонинське господарство.

У липні - серпні є можливість вдосталь поласувати чорницею та малиною, а у гуцулів завжди можна придбати молоко, бринзу, вурду чи будз.

тривалість: 6 днів
ціна: 900 грн

Похід в КАРПАТИ: Неіснуючим кордоном

Дрімучі старезні ліси, височезні дерева, сиві клапті кори на могутніх стовбурах, м'які килими моху, розсипи кам'яних брил на вершинах, просторі полонини, загублені у просторі та часі, - все це найдикіший район у Карпатах - район Горгани. Незмінними провідниками будуть стовбчики колишнього польсько-чехословацького кордону та залишки укріплень оборонних ліній І та ІІ світової війни. Традиційний набір диких ягід, грибів та молочних продуктів на додачу.

тривалість: 7 днів
ціна: 950 грн

Похід в КАРПАТИ: До країни гірських озер

Свидовець - країна гірських озер та альпійських лук. На вершинах, що вкриті соковитою травою, гуцули з допомогою карпатських вівчарок вже століття випасають овець та корів. Можливо, вам вдасться навіть подоїти корову і скуштувати парного екологічно чистого молока, ну а водні процедури на високогір'ї гарантовано.
Помірні навантаження, чисте гірське повітря, сонце, купання в гірських озерах і засамага - все майже як на морі, але на 1800 м вище.

тривалість: 4 дні
ціна: 750 грн

Операція Мараморош

Мармороси... ще донедавна - справжня Terra Incognita, закрита територія для відвідування туристами, адже тут простягнулася лінія україно-румунського кордону. Саме тому тут взимку найбільше слідів тварин, а влітку - найменше туристів.
Друга назва цього району - Мармороські Альпи і цим все сказано. Коли хочеться попасти у високі гори зі стрімкими, скелястими схилами, то час їхати саме сюди - в країну скель і полонин. Тут ви неодмінно зустрінете кавказькі пейзажі з карпатським колоритом. А перлини маршруту - Піп Іван Мармороський (1937 м) та Піп Іван Чорногірський (2028 м) назавжди причарують вас своєю скелястою величчю і дикою красою. Окремого шарму додаватимуть стовбці україно-румунського кордону, які супроводжуватимуть вас вздовж маршруту і руїни Білого Слона - польської обсерваторії на вершині Чорногірського двотисячника.

тривалість: 6 днів
ціна: 730 грн

Триденний Горган

Короткий і насичений маршрут, який пролягає найдикішим районом Карпат - Горганами. Тут навіть за три дні забуваєш про міський шум і суєту, адже навколо тільки чудові краєвиди, високі гори і дрімучі ліси.

Окремими острівцями вражень будуть:

  • перевал Легіноів з його драматичною і героїчною історією та залишки оборонних ліній І світової війни;

  • кам'яні розсипи та зарості жерепу (альпійська сосна) на хребтах Тавпіширка і Сивуля;

  • найвища вершина масиву Горгани - г. Сивуля (1836 м);

  • витоки р. Бистриця Надвірнянська на пол. Рущина;

  • табуни коней, що мов дикі мустанги пасуться на карпатських полонинах.

тривалість: 3 дні
ціна: 640 грн

Кукуль-Кострича

Кукуль та Кострича - хребти, з яких відкриваються неймовірні краєвиди на найвищі вершини Карпат. Звідси можна милуватись пологими рельєфами Свидовця і кам'яними розсипами Горган, суворою Чорногорою з її скелястими велетами та стрункими обрисами буковинських гір. На полонинах збереглось тваринництво, тому варто сподіватися на молочний частунок. На Кукулі зустрінуться стовпчики старого польсько-чехословацького кордону, а подекуди можна натрапити на гільзи чи інше залізяччя часів Першої світової війни.
Помірні висоти цих хребтів дають можливість розпочати походи вже з травня, коли на вищих хребтах ще глибокий сніг, а наявність колиб дозволяє комфортно проводити вечори навіть у суворе міжсезоння.

тривалість: 4 дні
ціна: 620 грн

Кам'яний велет

Часу обмаль, а жага пригод і вражень як завше велика? Тоді цей маршрут саме для вас:

  • мінеральні джерела у Квасах, що дивують своїм смаком і природнім вмістом газів;
  • закарпатські букові ліси, які зачаровують кожного подорожнього;
  • стрімкі і мальовничі схили Шешула, Павлика і Рогнески;
  • могутній і гордий Петрос (2020 м) - кам'яний велет, що замикає Чорногірський хребет із заходу;
  • чарівні чорногірські полонини, які ще й досі бережуть і плекають давнє ремесло вівчарів.

Тому вперед за враженнями - у гості до Кам'яного велета.

тривалість: 3 дні
ціна: 620 грн

Піраміда Хеопса

Два дні, одна ніч - і повна торба вражень у вас за плечима. Лише за вихідні ви можете зануритися у світ дикої природи. Сходження на вершину Хом'як, що своєю формою нагадує Піраміду Хеопса і з якої можна побачити всі Карпати, кам'яні розсипи на схилах гір - "горгани", дзвінкий Женецький водоспад, ночівля в наметі і вечірнє вогнище на полонині Хом'яків - незабутні враження за такий короткий проміжок часу.

тривалість: 2 дні
ціна: 580 грн

Кам'яне місто

Лише за два дні ви зможете повністю зануритися у світ дикої природи. Карпатські вершини, залишки скельних городищ з фортифікаційними укріпленнями, печерами і наскельними малюнками, дзвінкі водоспади і мальовничі потоки, містичне Мертве озеро і скеля Відьма, ночівля в наметі і вечірнє вогнище - незабутні враження за такий короткий проміжок часу.

тривалість: 2 дні
ціна: 480 грн

Зимові походи серії "Комфорт"

Зимові походи серії "Комфорт" дозволять насолодитись незайманими краєвидами зимових Карпат та відчути радість прогулянок у засніженому лісі. Комфортні тури підійдуть як новачкам, так і досвідченим туристам, які цінують комфорт та затишок карпатської садиби. Разом з тим потрібно бути готовим до цілого дня активного трекінгу та дуже уважно підібрати одяг. Зимові сходження традиційно плануються на Новий рік та Різдво.

Важливо:

  • комфортна ночівля
  • без важкого рюкзака
  • гарні краєвиди, Говерла
  • не потребує спецпідготовки

Тур в Карпати на Новий рік: Новорічна Говерляна

Тур в Карпати на Новий рік зі сходженням на найвищу вершину України - г. Говерла. Протягом кількох днів будуть здійснюватися тренувальні підготовчі сходження на менші вершини з метою успішного заключного підкорення "української маківки". На вас чекають: проживання в затишній садибі зі всіма зручностями, смачна гуцульська кухня, веселі вечори з іграми та конкурсами, а найголовніше - зустріч Нового року на галявині Діда Мороза

тривалість: 4 дні
ціна: 2000 грн

Гулянка в КАРПАТАХ: у пошуках снігу - на Говерлу (комфорт)

Радіальні сходження на вершини Карпат, зокрема, на найвищу в Україні гору - Говерлу (2061 м). Проживання у затишній садибі з гарячою сауною та смачними гуцульськими стравами.

тривалість: 3 дні
ціна: 1400 грн

Гулянка в КАРПАТАХ: у пошуках снігу - на Смотрич (комфорт)

Активна зимова мандрівка зі сходженням на г. Смотрич (1898 м), що належить до Чорногірського хребта - найвищого в Українських Карпатах. На вершині Смотрича перед вами постануть у суворій красі усі двотисячники України. Щодня вас дивуватимуть чудові краєвиди, а господарі затишної садиби ґречно вітатимуть у прадавньому світу гуцульських звичаїв і традицій.

тривалість: 3 дні
ціна: 1600 грн

Вихідні на ВЕРШИНІ: Смотрич (комфорт)

Активна прогулянка на вихідні зі сходженням на г. Смотрич (1898 м), що належить до Чорногірського хребта - найвищого в Українських Карпатах. З вершини відкриваються чудові краєвиди на усі двотисячники України. Проживання у серці Карпат з автентичною кухнею, запальною скрипкою та цікавими розповідями гуцульського лісника - привітного господаря садиби.
Для активних людей, що прагнуть встигнути все!

тривалість: 2 дні
ціна: 1100 грн

Гулянка в КАРПАТАХ: у пошуках снігу - на Хом’як (комфорт)

Активні прогулянки хребтами Карпат зі сходженням на г. Хом'як (1542 м), яка за своєю формою нагадує піраміду Хеопса. З цієї вершини можна побачити майже всі Карпати.
Тепла й затишна садиба, гаряча сауна, гуцульські страви щодня додаватимуть сил для все нових і нових звершень, а снігоступи допоможуть покоряти вершини практично за будь-якої погоди.

тривалість: 3 дні
ціна: 1650 грн

Вихідні на ВЕРШИНІ: Хом’як (комфорт)

Активна прогулянка на вихідні зі сходженням на г. Хом'як (1542 м), яка за своєю формою нагадує піраміду Хеопса. З вершини можна побачити майже всі Карпати. Проживання в садибі додасть комфорту - і ви зможете без зайвих клопотів насолоджуватися зимовими Карпатами.
Для активних людей, що прагнуть встигнути все!

тривалість: 2 дні
ціна: 1200 грн

Гулянка в КАРПАТАХ: снігові вершини

Відпочинь на висоті 1400 м - серед снігів Чорногори!
Сходження на навколишні гори (Пожижевську, 1822 м, та Говерлу, 2061 м), катання на надувних подушках, сніжки, регбі та інші забави. Відчуй радість зими!
А ввечері на тебе чекатимуть смачна вечеря, веселе товариство і теплий спальник!

тривалість: 4 дні
ціна: 1100 грн

Цілорічні походи серії "Комфорт"

Серія "Комфорт" - низка радіальних сходжень з проживанням у садибі зеленого туризму. Під час сходжень не потрібно нести важкого рюкзака з речами, а після прогулянки на вас чекатиме гарячий душ, вечеря і ночівля на подушці. Програми цієї серії діють цілорічно і не вимагають значної фізичної витривалості.

Мальовнича Верховина І

Програма радіальних сходжень на прилеглі до смт Верховина вершини, сходження на одни з двотисячників України - г. Піп Іван (2028 м), - а також скелі Писаний Камінь. Проживання та харчування в гуцульській садибі та відвідання музею Романа Кумлика познайомить вас з автентичною культурою карпатського краю.

тривалість: 4 дні
ціна: 1750 грн

Мальовнича Верховина ІІ

Програма радіальних сходжень на прилеглі до смт Верховина вершини, сходження на один з двотисячників України - г. Піп Іван (2028 м), - і скелі Писаний Камінь. Проживання та харчування в гуцульській садибі та відвідання музею Романа Кумлика познайомить вас з автентичною культурою карпатського краю.

тривалість: 3 дні
ціна: 1350 грн

Найближчі тури

9 лип. 2011
Печера Млинки: Дитячі розваги, 2 дні
9 лип. 2011
Гуцульський адреналін, 2 дні
9 лип. 2011
Вихідні на річці, 2 дні
9 лип. 2011
Піраміда Хеопса, 2 дні
9 лип. 2011
Повний відрив, 7 днів
Календар
Акції та знижки
Погода у Карпатах
Рафтинг на Черемоші

Короткі сплави з рафтинг-табору

Фотогалерея

Чорногора 161 Чорногора 185 Чорногора 167 Чорногора 173 Чорногора 168 Чорногора 163 Чорногора 165 Чорногора 182 Чорногора 188
Корпоративні тури
Бронювання житла в Карпатах
Сувеніри з України
Туристичні магазини
Відео з походів
Турклуб рекомендує
Замовлення залізничних квитків
Літній відпочинок в Україні - сплави по Дністру
Подарункові сертифікати
Прокат туристичного спорядження
Відпочинок в Україні

Цікаве до читання

Обсерваторія на горі Піп Іван в Карпатах
Про сплави по Дністру (з серії Куди б то поїхати ?)
Рафтинг-табір Турклубу на Черемоші
Походи в Карпати - коли краще ?
Про гідрокостюми для рафтингу
Популярно про рафтинг на Черемоші
Веловуйки
Знижка на велотури для клієнтів Турклубу -10%