This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/1010.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-04. The original page over time could change.
Завершується підготовка до розгляду на засіданні РНБО України питання “Про невідкладні заходи щодо відновлення платоспроможності банківської системи, кредитування економіки України та запобігання виведенню капіталів за межі України в кризовий період” - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
21.10.2009
Завершується підготовка до розгляду на засіданні РНБО України питання “Про невідкладні заходи щодо відновлення платоспроможності банківської системи, кредитування економіки України та запобігання виведенню капіталів за межі України в кризовий період”

21 жовтня 2009 року у приміщенні Апарату Ради національної безпеки і оборони України відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду на засіданні РНБОУ питання "Про невідкладні заходи щодо відновлення платоспроможності банківської системи, кредитування економіки України та запобігання виведенню капіталів за межі України в кризовий період".

Під час засідання було розглянуто та схвалено в цілому узагальнені пропозиції до довідки та проекту рішення Ради з вказаного питання.

Після доопрацювання вказаних документів з урахуванням висловлених членами міжвідомчої робочої групи зауважень, невдовзі очікується винесення цього питання на розгляд Ради.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 585/2011
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 8 квітня 2011 року "Про підвищення безпеки експлуатації атомних електростанцій України"
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 492/2011
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 квітня 2011 року «Про участь Збройних Сил України у багатонаціональних військових формуваннях високої готовності»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 471/2011
Про звільнення С.Парашина з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України
Інші