This version of the page http://www.eney.com.ua/ua/print/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-04. The original page over time could change.
Компанія Еней: Друк
  • Лазерне гравіювання
  • Тамподрук
  • Трафаретний друк (шовкографія)
  • Тиснення
  • Деколь
  • Комп'ютерна вишивка
  • Шовкодрук на текстилі
7.9850
8.0000
7.9725
11.5000
11.7000
11.5506
Світ вічних цінностей
EXCURSION
Russell
Gifts
The Catalague
Promotion Tops
Сувеніри з усього світу

Асоціація Виробників та Імпортерів Рекламних Сувенірів України (АВІРСУ)

www.avirsu.com.ua

  Головна / Друк

Друк

 Лазерне гравіювання

Це процес видалення верхнього шару гравійованої поверхні під впливом лазерного променя. При дії лазеру на структуру гравійованого матеріалу також можлива зміна кольору малюнка або напису.При цьому практично не відбувається підвищення температури оброблюваної поверхні і зміни форми предмету, на який наноситься гравіювання. Це служить безперечною перевагою лазерного гравіювання перед іншими.

Гравіювання проходить в 3 етапи:

  1. розробка дизайнером макету, де враховується товщина ліній та розмір продукції, на яку наноститься лого. Макет повинен бути повністю в кривих;

  2. підготовка оператором лазерного станка продукції для гравіювання, підгонка розмірів;

  3. гравіювання продукції.



 

                    

   Тамподрук

Це спосіб нанесення фірмового логотипу з печатної форми (кліше) на поверхню, що задруковується, за допомогою тампону.
Тамподрук дозволяє наносити зображення практично на будь-який вид поверхні ( в тому числі на гладкі, рельєфні поверхні та такі, що погано вбирають фарбу) – пластик, скло, дерево, метал. Зазвичай, методом тамподруку здійснюється нанесення зображення на ручки, запальнички, брелоки, годинники, калькулятори, попільнички, вироби з пластику, поліетилену, шкіри, канцелярські товари та багато іншого.
Можливий друк в один, два і три кольори. Тамподрук – більш економний спосіб друку і на кераміці, але забезпечує меншу, ніж деколь, механічну міцність при друці на кружках, попільничках, тарілках.  

                                               

Трафаретний друк (шовкографія)

Трафаретний друк: вид друку, при якому відбиток отримують шляхом проходження під тиском фарби через друкуючі елементи трафаретної форми з допомогою друкарського ракеля.
У порівнянні з класичними і деякими новими способами друку, можливості яких обмежені вибором формату, з надруковуваних матеріалів і товщиною фарбового шару, трафаретний друк наділений перевагами: вибір у широких межах формату, майже необмежені можливості друкувати на різноманітних матеріалах і виробах, плоских і об'ємних форм, широкий інтервал регулювання товщини фарбового шару і відносно дешевий і простий спосіб виготовлення друкарських форм. Без проблем друкуються трафаретним способом лінії завтовшки 100 мкм і менше,при оптимальній чіткості контура. Відтворення абсолютної точності розмірів трафаретних друкарських формна відбитках дає можливість стверджувати, що якість цього способу друку рівноцінна класичним способам друку.

           

 

Тиснення

Один із найпопулярніших видів обробки готової продукції. Зображення, що формується при тисненні, створюється за рахунок перенесення кольорового шару спеціальної фольги або зміни геометрії суцільної поверхні під впливом тиску і високої температури. Розрізняють суцільне (сліпе) та конгревне тиснення.Суцільне тиснення - гаряче тиснення фольгою, при якому аркуш паперу чи інший використовуваний в якості носія матеріал не деформується, а на його поверхню з фольги переноситься задане зображення. Конгревне тиснення - вид тиснення, при якому відбувається деформація матеріалу з утворенням барельєфу або горельєфу зображення.
Тиснення можливе на усіх видах картону, щільному папері, на різноманітних переплетених матеріалах, шкірі і шкірозаміннику, на готових виробах з рівною поверхнею, матеріал яких не плавиться під впливом високої температури. В процесі тиснення використовуються різні види металізованої, кольорової та голографічної фольги різноманітних кольорів, відтінків та текстур малюнку      
                  

    

 

                                               Деколь

Спосіб перенесення зображення на скляний, фарфоровий і керамічний посуд (кухлі, тарілки, стакани, попільнички) методом високотемпературного випалення. У технології деколі застосований принцип перевідної картинки. Спочатку виробляється друк на папері, потім папір покривається лаком, відмочується у воді і переноситься на керамічну або скляну поверхню. Під час випалення фарба упікається в поверхневий шар, утворюючи тверду однорідну масу з необмеженим терміном придатності. Деколь відрізняється від останніх способів особливою стійкістю (можлива обробка в посудомийній машині) до стирання і дозволяє наносити зображення по всій поверхні виробу.

                     

 

                               Сучасна комп'ютерна вишивка

Це складний технологічний процес, який дозволяє нанести зображення найкрасивішим і естетичнішим способом зі всіх винайдених. Можливості сучасного вишивального виробництва надзвичайно широкі, і спектр цих можливостей розширюється завдяки вживанню сучасних матеріалів. Переваги комп'ютерної вишивки полягають у довговічності і у збереженні яскравості кольорів, використовуваних при вишиванні нитками чудової якості, навіть після багатократного прання, довгого перебування на сонці. Так само машинна вишивка витримує хімчистку і не реагує на вплив високих і низьких температур. Така високоякісна машинна вишивка забезпечить презентабельний вигляд будь-якому виробу.

                                                                

 

                                    Шовкодрук на текстилі

Ця технологія дозволяє друкувати на матеріалах з будь-яким складом (хб, поліефір, поліестр). Сучасні фарби дозволяють передавати всілякі ефекти: об'ємний друк, ефект води, світловітбиваючі фарби. Друк на футболках, бейсболках, агітаційних накидках, вимпелах, прапорцях, парасольках, сумках – все це доступно для наших клієнтів.

                                                                                                        

© 2002-2011 Компанія ЕНЕЙ
Новини  |  Продукція  |  Друк  |  Про нас  |  Скарги та пропозиції  |  Вакансії  |  Контакти


      ручки с логотипом
Создание сайта — студия «Кузница»
«uptop.com.ua» — продвижение сайтов.