This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/438.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-03. The original page over time could change.
Україна і Росія будуватимуть стосунки без подвійних стандартів, – Анатолій Кінах - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
21.03.2006
Україна і Росія будуватимуть стосунки без подвійних стандартів, – Анатолій Кінах

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Анатолій Кінах вважає, що стосунки між Україною і Росією повинні будуватися не у формі ультимативних заяв з обох сторін, а на основі прагматичного, високопрофесійного, рівноправного діалогу. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, перебуваючи з робочим візитом у Донецьку.

Характеризуючи поточний стан україно-російського співробітництва, Анатолій Кінах висловив переконання, що обидві країни будуть формувати стосунки без подвійних стандартів, на рівноправній ринковій основі. Він акцентував увагу на незворотності поглиблення співробітництва між Україною та Російською Федерацією, нагадав, що торік обсяг товарообігу між двома країнами склав 23 мільярди доларів, збільшившись у порівнянні з попереднім роком на 18 відсотків.

Анатолій Кінах наголосив, що проблемні питання в двосторонніх стосунках слід вирішувати на основі конструктивного діалогу та без емоцій. Він наголосив, що зараз триває підготовка до першого засідання міждержавної комісії Ющенко-Путін, на якому розглядатиметься весь комплекс економічних відносин України та РФ, та висловив упевненість, що проведення засідання міждержавної комісії дозволить перевести вирішення ряду проблемних питань двосторонніх стосунків у прагматичне русло.

Секретар РНБО також підкреслив, що Україна і Росія були і залишаються братніми сусідніми державами з міцним фундаментом взаємної довіри і співпраці, які необхідно лише зміцнювати і поглиблювати.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 585/2011
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 8 квітня 2011 року "Про підвищення безпеки експлуатації атомних електростанцій України"
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 492/2011
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 квітня 2011 року «Про участь Збройних Сил України у багатонаціональних військових формуваннях високої готовності»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 471/2011
Про звільнення С.Парашина з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України
Інші