This version of the page http://www.kbs.org.ua/index.php?get=115 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-03. The original page over time could change.
УКРАЇНСЬКИЙ КРЕДИТНО-БАНКІВСЬКИЙ СОЮЗ


Неділя, 3 Липня, 09:04

новини організація ініціативи від членів УКБС для членів УКБС нормативно-правові документи

новини

опитування

Що може повернути довіру населення до банківської системи України?


Архів опитувань

e-mail розсилка

kbs.org.ua > новини > новини УКБС

НОВИНИ

01.07.11

УКБС ПРОПОНУЄ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД ПРИ СТВОРЕННІ САНАЦІЙНОГО БАНКА

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” вважає, що проект закону про санаційний банк від 31.05.2011 р. № 8586 від (далі – Законопроект) потребує суттєвого доопрацювання через значні неузгодженості з чинним законодавством.

29.06.11

УКБС: ВІДСУТНІСТЬ РОЗ’ЯСНЕНЬ ДПАУ ТА НБУ ЗБІЛЬШУЄ РИЗИКИ САНКЦІЙ

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» звернулась до Нацбанку та Державної податкової служби України щодо необхідності надання роз’яснення порядку виконання фінустановами функцій податкових агентів при успадкуванні фізособою права на грошовий вклад.

25.06.11

УКБС: КЛУБ КРЕДИТОРІВ ДАЄ РЕЗУЛЬТАТИ З ВРЕГУЛЮВАННЯ БОРГУ «СУМИХІМПРОМ»

Відбулася нарада з питання визначення шляхів погашення ПАТ «Сумихімпром» боргів перед банківськими установами за участі Асоціації «Український Кредитно-Банківський Союз», Мінпромполітики, банків-кредиторів, боржника та ДХК «Титан України».

22.06.11

УКБС: БАНКРУТСТВО – НЕ ШЛЯХ ДЛЯ УХИЛЕННЯ ВІД СПЛАТИ КРЕДИТУ

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» звернула увагу НБУ на недопустимість використання застави для погашення інших вимог перед вимогами заставодержателя (проект закону № 8531 від 18.05.2011 «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»).

21.06.11

УКБС ДБАТИМЕ ПРО ЄВРОАДАПТАЦІЮ ЗАКОНОДАВСТВА

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” увійшла до складу Комісії з питань міжнародного співробітництва та адаптації законодавства України до права ЄС Громадської ради при Міністерстві юстиції України.

20.06.11

АМКУ ПІДТРИМАВ УКБС В ЗАХИСТІ КОНКУРЕНЦІЇ

Антимонопольний комітет України, розглянувши звернення Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” щодо антиконкурентних дій органів влади, рекомендував Кабінету Міністрів України внести зміни до Порядку відбору банків, на депозитних рахунках яких можуть бути розміщені тимчасово вільні кошти місцевих бюджетів, який затверджено Постановою КМУ № 6 від 12.01.2011.

17.06.11

Головному редактору газети “Закон і Бізнес” Бобову Р.В.

Шановний Романе Васильовичу!
 
Щиро вітаємо Вас та очолюваний Вами творчий колектив газети “Закон і Бізнес” із 20-річним ювілеєм.
За час свого існування представники закону та бізнесу встигли оцінити важливість тем, до яких Ви привертали увагу суспільства. Свідченням цього є той факт, що саме прихильність читачів до Вашого видання зробило його одним з найпопулярніших медіа-ресурсів в Україні.
Шпальти “Закону і Бізнесу” завжди були цікавим інформаційним майданчиком та одночасно джерелом оперативної та достовірної інформації.
Прагнення йти в ногу з часом у використанні сучасних технічних можливостей, розробка актуальних питань функціонування бізнесу та вдосконалення національної законодавчої бази стали активним елементом фірмового стилю Вашої газети.
Це дозволило “Закону і Бізнесу” знайти свою постійну аудиторію.
Ювілей – це чудовий час для початку нових справ та проектів.
Впевнені, що найкращі, найцікавіші матеріали у Вас ще попереду та бажаємо Вам натхнення, завзяття та реалізації намічених  планів!
 
З повагою,
 
Колектив Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” 

16.06.11

УКБС:“СПРОЩЕННЯ УМОВ ФІНМОНІТОРИНГУ ПІДВИЩИТЬ ЙОГО ЕФЕКТИВНІСТЬ”

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до НБУ щодо внесення змін до Положення про здійснення банками фінансового моніторингу (постанова НБУ від 31.01.11 р. N 22, далі - Положення).

15.06.11

ВІДСУТНІСТЬ У ДВС ВАЛЮТНИХ РАХУНКІВ ЗАВАЖАЄ ПОВЕРНЕННЮ КРЕДИТНИХ РЕСУРСІВ

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до НБУ за сприянням у врегулюванні проблеми, яка склалася внаслідок невиконання органами державної виконавчої служби (далі - ДВС) судових рішень про стягнення боргу в інвалюті. УКБС звернув увагу регулятора на штучні перешкоди з боку органів ДВС у поверненні банківській системі кредитних ресурсів.

14.06.11

Інформуємо Вас, що 24 червня 2011 року (п’ятниця) в м. Луцьк відбудеться виїзне розширене засідання Правління Українського союзу промисловців і підприємців.

На засіданні Правління будуть розглянуті питання впливу Податкового кодексу України на бізнес-середовище та самозайнятість населення. Засідання буде проходити за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 9, Волинська обласна державна адміністрація, сесійний зал. Початок роботи об 11-00. Реєстрація – з 10-00.

1 2 3  ...  89

контакти

Кловський узвіз, 9/2, Київ,
Україна, 01021
Тел.: +380 44 288-1667
Факс: +380 44 284-3242
е-mail: kbs@kbs.org.ua

новини / організація / ініціативи / від членів УКБС / для членів УКБС / нормативно-правові документи / На першу / Написати лист / Карта сайту / Контакти
© 2009 Український кредитно-банківський союз
Produced by Viva-Solutions