This version of the page http://www.dps.km.ua/?skip=810 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-03. The original page over time could change.
Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області

  • На головну
  • Консультаційний центр
  • Форум
  • Вакансії
  • Податковий кодекс
  • Збільшити розмір
  • Зменшити розмір
УВАГА! ТЕЛЕФОНИ ДОВІРИ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ, ЯКІ ФУНКЦІОНУВАЛИ В УСІХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ, МАТИМУТЬ ЄДИНИЙ НОМЕР 0-800-501-007 ЗА ЦИМ НОМЕРОМ ПЛАТНИКИ МОЖУТЬ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО НЕПРАВОМІРНІ ДІЙ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ ДПС *** УВАГА! ДПА У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗВЕРТАЄТЬСЯ З ПРОХАННЯМ ПРО ВІДОМІ ВАМ ВИПАДКИ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ В "КОНВЕРТАХ" ПОВІДОМЛЯТИ НАМ ЗА ТЕЛ. ДОВІРИ 70-18-39
Якої інформації, на Вашу думку, не вистачає на веб-сайтах органів ДПС?
Консультаційної (питання-відповіді, коментарі фахівців)
Роз'яснювальної (тлумачення окремих норм податкового законодавства)
Довідкової (реєстри, довідники органів ДПС, контактна інформація про органи ДПС, реквізити рахунків
Податкової інформації про себе та контрагентів
Інші пропозиції надсилайте на адресу gromada@sta.gov.ua

Результати


ГОЛОВНІ ПОДІЇ
Всі матеріали розділу
01.07.11 Податківців області вітали з професійним святом
Напередодні Дня працівника державної податкової служби України у хмельницькому міському Будинку культури відбулися урочистості з нагоди цього свята.

01.07.11 Привітання голови державної податкової адміністрації у Хмельницькій області Костянтина Циркуна з Днем працівника державної податкової служби України!
Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня працівника Державної податкової служби України! Сьогодні важко уявити економічне зростання країни та нашого регіону без чіткої та злагодженої роботи податківців. Вашою наполегливою працею створено ефективну систему наповнення держаної казни. Зусилля колективів підрозділів податкової служби Хмельниччини сприяють зростанню виробництва, мобілізації належних платежів до бюджетів усіх рівнів.

30.06.11 Податковою службою Хмельниччини посилено контроль за несумлінними суб’єктами господарювання, що здійснюють розрахунки в готівковій формі
В умовах реформування податкової служби України з метою забезпечення партнерських відносин з платниками податків та обмеження кількості контрольно-перевірочних заходів податкові органи області зорієнтовані на проведенні не конфліктних форм взаємодії з платниками податків.

25.06.11 Відкрито виставку „Податки очима дітей-2011”
Виставка малюнків і творів декоративно-прикладного мистецтва в рамках традиційного конкурсу „Податки очима дітей” відкрилася у Хмельницькій дитячій бібліотеці імені Т.Г. Шевченка. Її організатори – працівники податкової адміністрації в області. Експозицію присвячено до Дня Конституції та Дня працівника Державної податкової служби України.

АНОНСИ
09.06.11 До уваги!
Державне підприємство "Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Хмельницької області" готує до продажу на аукціоні наступне майно...
ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ
Всі матеріали розділу
17.06.11 Інтернет-конференція. "Особливості справляння та подання звітності з ПДВ в зв’язку з прийняттям податкового кодексу"
Відбулась чергова інтернет-конференція з начальником управління оподаткування юридичних осіб ДПА в області Шкарпетою Василем Івановичем. Пропонуємо вашій увазі відповіді на запитання, що надійшли.

НОВЕ У ПОДАТКОВОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ
Всі матеріали розділу
29.06.11 Ви запитували на кущовому семінарі
Шановні платники податків! Пропонуємо до вашої уваги відповіді на питання, пов’язані з формуванням та відображенням витрат після набрання положень Податкового кодексу, а також інших питань в частині обліку витрат (оренда, фінансова допомога, витрати взаєморозрахунками із спрощенцями, придбання пально-мастильних матеріалів), висловленні на семінарі за участю представників Мінфіну, ДПА, Академії фінансового управління на тему: "Сплата податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України".

29.06.11 Про податкову соціальну пільгу для осіб, віднесених законом до першої або другої категорії осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської

23.06.11 Ви запитували на кущовому семінарі
Шановні платники податків! Пропонуємо до вашої уваги відповіді на питання (щодо адміністрування податку на прибуток), висловленні на семінарі за участю представників Мінфіну, ДПА, Академії фінансового управління на тему: "Сплата податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України".

21.06.11 Окремі питання щодо оподаткування доходів нерезидентів

21.06.11 Окремі питання щодо штрафних (фінансових) санкцій (штрафів) у разі визначення контролюючим органом суми податкового зобов’язання

20.06.11 Щодо застосування пені в разі самостійного виявлення помилок (Лист ДПА України від 03.06.2011р. №15666/7/16-1517-26)
ДПА України у листі від 03.06.2011р. №15666/7/16-1517-26 роз’яснює, що при самостійному виявленні платником податків заниження суми податкового зобов'язання пеня нараховується на суму заниження та за весь період заниження (з дня настання строку погашення податкового зобов'язання по день фактичної сплати (включно) суми заниженого податкового зобов'язання) із розрахунку 120 відсотків річних облікової ставки Національного банку України, діючої на день заниження.

17.06.11 Ви запитували на кущовому семінарі
Шановні платники податків! Пропонуємо до вашої уваги відповіді на питання (загального методологічного характеру), висловленні на семінарі за участю представників Мінфіну, ДПА, Академії фінансового управління на тему: "Сплата податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України".

НОВИНИ
Третій відеосемінар - „Практичні роз’яснення щодо вирішення актуальних питань з податку на прибуток відповідно до Податкового кодексу”
« Липень 2011
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Довідник №57 пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов’язкових платежів СТАНОМ НА 01.04.2011
Регіональний комітет з економічних реформ
Закон України Про Державний бюджет України на 2011 рік