This version of the page http://beton.kovalska.com/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-03. The original page over time could change.
Бетон від Ковальської, Про бренд
Шановні відвідувачі!

Ми вітаємо Вас на сайті найбільшого виробника бетону в Україні. ТМ «Бетон від Ковальської» - це національний виробник будівельних матеріалів що пропонує найбільший асортимент бетонних сумішей, виробів з бетону, залізобетонних виробів, які сертифіковані за світовими стандартами якості, а також послуги для Вашої зручності – доставка, укладання бетону, післяпродажне обслуговування, послуги лабараторії з контролю якості.

Елементи каркасних споруд

Унікальна технологія! Збірні залізобетонні конструкції для будівництва споруд каркасного типу комплексного призначення з відстанню колон від 14 до 24 м та рядовою загальною площею 12000 м2 і більше.

докладніше про елементи каркасних споруд

Про бренд

Історія «Бетону від Ковальської» - це невід’ємна частина історії сучасного містобудування. Вона розпочалась у післявоєнні часи відбудови в рамках виконання програм житлового й цивільного будівництва і вже протягом півстоліття «Ковальська» - це не просто найякісніший український бетон, але й кілька поколінь спеціалістів та сотні втілених у життя проектів. З моменту свого заснування у 1956 році підприємство не припиняло роботи, постійно вдосконалюючись та розширюючи виробничу базу.  Спочатку у вигляді заводу залізобетонних конструкцій №1, згодом цеху комбінату «Будіндустрія» до складу якого входив протягом 26 років, потім заводу ЗБК-3 Домобудівельного комбінату №1, а у 1996 році на базі заводу було засновано ВАТ «Завод ЗБК ім. С. Ковальської», назване на честь видатного керівника підприємства Світлани Ковальської, яка протягом кількох десятиліть роботи на заводі пройшла всі стадії кар’єрного зросту – від простої трудівниці цеху до директора заводу.

 

У 2002 році розпочався новий етап в історії розвитку компанії – була розроблена торговельна марка «Бетон від Ковальської», що згодом об’єднала продукцію багатьох заводів:  ЗБК ім. Світлани Ковальської, з 2002 року – завод «Бетон Комплекс», з 2004 – завод «Бетон Сервіс», з 2006 – «Автобудкомплекс-К», а з 2007  - ВАТ «Будіндустрія», м. Чернігів.

 

Сьогодні це група потужних підприємств - одна з найбільших у Європі, фактично, центр виробництва бетонних сумішей та залізобетонних виробів в Україні. Понад 70% житлових та культурних об’єктів столиці будується із застосуванням виробів торговельної марки «Бетон від Ковальської».


Динамічний розвиток будівельної галузі та високий попит на продукцію підприємства зумовили особливий підхід до обслуговування клієнтів «Ковальської»: щоб повністю задовольняти потреби замовника та бути конкурентноспроможними, ми працюємо 24 години на добу, без вихідних, щоб ви могли отримувати  найкращий український бетон вчасно.

 

Наша місія – задовольнити потреби будівельних компаній, пропонуючи широкий спектр різноманітних товарів для будівництва  найкращої якості та забезпечити надійність та довговічність нашої продукції, при умові неухильного дотримання екологічної безпеки. Постійне розширення асортименту, комфортні умови співпраці, гарантії якості продукції  та орієнтування на клієнта - ось, що робить «Бетон від Ковальської» найкращим вибором для будівництва.

Всі права захищені © 2008
Розробка сайту: