This version of the page http://www.svichado.com/sto_talantiv.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
Сто талантів
 
 
ВИДАВНИЦТВО “СВІЧАДО”
ХРИСТИЯНСЬКА ЛІТЕРАТУРА
Україна, 79008 м. Львів, а/с 808
тел./факс (032) 235-73-16
 
ВИДАВНИЦТВО “СВІЧАДО” - Сто талантів>

Асортимент 400 книг




замовлень: 0
на суму: 0 грн.

Оформити замовлення



Сто талантів



Якими соціальними мережами Ви користуєтесь?

Facebook

Twitter

Odnoklassniki.ua

Vkontakte.ru

Myspace.com

Інші...

Не користуюсь жодними соціальними мережами

Getting poll results. Please wait...








{BANNERS}


 

 
Журнал
для підлітків
від 11 років 

Передплатний індекс
у каталозі
"Укрпошти"
95082
"Сто талантів" 06/2011
 

                                                                                                      

Найцікавіше у цьому номері:

Рубрика “Антивірус”

Пожирачі часу

Вітаю тебе, любий друже! Ну ось нарешті довгоочікувані канікули! Перед тобою безмежно довге літо. Літні канікули це час, коли можна не думати про навчання, нікуди не поспішати, а зранку поніжитися у ліжку. Та навіть під час відпочинку на тебе чатує небезпека. Яка? Змарнований час. Тут, звичайно ж, не обходиться без “пожирачів” часу, які здатні викрадати дорогоцінні хвилини, години і навіть дні.

Комп’ютер. Першим “пожирачем” часу може стати... твій улюблений комп’ютер. Звісно ж, немає нічого поганого в тому, що ти спілкуєшся з друзями “Вконтакті” чи, наприклад, переглядаєш музичні новинки в інтернеті. Але зверни увагу на те, скільки часу ти при цьому витрачаєш. Якщо спілкування в соціальних мережах чи твоя улюблена гра забирає у тебе половину дня, то це вже насправді небезпечно. Вчені з’ясували, що у твоїх ровесників, які проводять за комп’ютером кілька годин на добу, часто погіршується зір, псується постава, болить голова, а також вони стають дратівливими та закритими.

Якщо ж комп’ютер з’їдає майже весь твій вільний час, то ти втрачаєш нагоду відкривати та реалізовувати свої таланти та здібності, пізнавати світ. Ось так ти марнуєш час, який міг би використати для того, щоб розвиватися, спілкуватися, мандрувати та переживати цікаві пригоди у реальному житті.

Продовження читай учервневому номері журналу на стор. 12

 

Рубрика “Сам на сам”

Тісне кохання

Кохання схоже на шоколадку (дуже смачне, але швидко закінчується)? Інколи буває і таке. Може, це порівняння не надто поетичне, але цілком влучне. Часом і кохання (та й дружба також), що починається начебто дуже добре і здається, що триватиме вічність, раптом спотикається, наштовхується на труднощі і, врешті, розвіюється, залишаючи по собі гіркоту і страждання.

Задихаються

Одного прекрасного дня кохання, яке ще тиждень тому живило дівчину і хлопця новими силами і видавалося чудом, як від помаху чарівної палички перемінюється. Їх зв’язок стає важким, як ланцюг; прийти на побачення так само обтяжливо, як виконати якийсь обов’язок; а телефонна розмова нагадує відповідь під час шкільного уроку. І от це вже не та пара, яка йде разом сонячною дорогою, а дві людини, що на силу переносять одне одного. Ці двоє кохають одне одного, але – людоньки! – як їм стало важко!

Продовження читай у червневому номері журналу на стор. 16

Рубрика “Оповідання”

Забутий брелок

Написала Оксана Сайко

Початок канікул не обіцяв нічого надзвичайного. Мама подалася до санаторію, бо їй трапилася від профкому дешева путівка, а тато до вечора пропадав десь у пошуках сенсацій. Він працював журналістом в одній відомій у нашому місті газеті, яка завжди чомусь вимагала сенсацій, бо саме те, на думку татового редактора, було запорукою її популярності.

Я ж ненавидів ту газету. Не тільки через те, що вона забирала майже весь вільний час мого тата, що був змушений невідомо де шукати сенсації, а й через те, що писали там усілякі дурниці, не варті уваги. Приміром, про техногенні катастрофи в майбутньому або про гени агресивності у злочинців й таке подібне… А ще я страшенно дратувався, коли вчителі, скрушно зітхаючи, згадували про мого батька, ставлячи мені низькі бали за твори чи диктанти. Можливо, у мене й справді не було літературного таланту... Я полюбляв гасати на велосипеді і мріяв придбати мотоцикла. Краще бути байкером, аніж журналістом, що вимучує себе пошуками сенсацій й пише іноді те, чого зовсім писати не хочеться,так сказав я татові, а він чомусь через те засмутився… Дорослих іноді справді важко зрозуміти. То їм дуже залежить на тому, щоби говорити правду, а тільки-но скажеш правду, як їм раптом це не подобається…

Продовження читай у червневому номері журналу на стор. 28

 


 Залишити відгук можна тут
Купити журнал можна тут

 

 

                  

 




    Якщо ви бажаєте отриму-
    вати новини видавництва
    “Свічадо” заповніть анкету

    Написати питання або пропозицію

    КНИГА МІСЯЦЯ

    Альбом "Перша сповідь і урочисте св. Причастя"
    Упорядник с.Георгія

    Детальніше...


    АКЦІЇ ТА СПЕЦІАЛЬНІ
    ПРОПОЗИЦІЇ

    11.05.2011
    Запрошуємо до книгарні "Свічадо": м. Львів, вул. Лисенка,2..."...



    БЕСТСЕЛЕРИ

    Пам’ятка Першої Сповіді і Урочистого Святого Причастя
    Великодній кошик. Обряди і страви Великодніх Свят
    Кулінарні секрети сестри Ольги
    Біблійні секрети краси
    Перо ангела
    Молитовник дитини "Бог завжди зі мною"
    Відверта розмова з чоловіком
    Вечорової пори
    Чарівна. Таємниця жіночої душі
    Отець Олександр Мень відповідає на питання


    © 2002-, Видавництво "Свічадо"
    Всі права захищено


    Створення web-сайту - компанія WebСвіт
     

     

     

     

     

    on-line бронирование авиабилетов Senturia . football bets . Поиск автомобиля не займет много времени на прокат авто Киев. Заказ на сайте. . Авторизиран сервиз на Opel.