This version of the page http://renault.auto-motive.com.ua/news/67.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
В рамках святкування Дня Європи компанія RENAULT підвела підсумки I-го етапу всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків - «Безпека для всіх» очима дітей» - Новости компании - О нас - Главная :: Renault, официальный дилер "Авто-Мотив", г. Киев

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Модельный ряд Renault Автомобили с пробегом Кредит и лизинг Страхование Корпоративным клиентам Сервис и запчасти Как получить скидку Мир Renault О нас
Склад авто
с пробегом
Запись
на тест-драйв
Расчет стоимости
покраски автомобиля
Новости компании
Контакты
Вакансии

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Новости компании

14.06.2011
Renault Украина совместно с холдингом «лаз» объявили о запуске проекта «автомобили скорой помощи renault-лаз для украины»

17.05.2011
«RENAULT» объявляет о снижении тарифов по программе «RENAULT LEASING»

16.05.2011
Компания «РЕНО УКРАИНА» вручила автомобиль победителю акции

13.05.2011
Акция от компании «Авто-Мотив»! Чистка топливных форсунок Вашего авто всего за 399 грн.!

12.05.2011
Акция от компании «Авто-Мотив»! Комплексная чистка кондиционера Вашего авто всего за 199 грн.!

Все новости Renault

Позитивный мотив прийти в Авто-Мотив!

Новости компании

В рамках святкування Дня Європи компанія RENAULT підвела підсумки I-го етапу всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків - «Безпека для всіх» очима дітей»

26 Мая 2010

15 травня 2010 року підчас святкування Дня Європи біля намету Франції компанія «Рено Україна» влаштувала справжній дитячий ігровий майданчик на тему «Безпека для всіх» очима дітей».

Аби продемонструвати свої знання правил безпеки, малюки відтворювали на папері різні дорожні ситуації. Наприкінці свята на стенді було представлено близько 100 дитячих малюнків. Вік наймолодшої учасниці - 2роки 8міс. Усі дітлахи, що долучилися до створення малюнків отримали подарунки від компанії Renault.

Найменшим у створенні малюнків та навчанню правил дорожнього руху допомагали вже досвідчені в цій справі юні інспектори руху зі Львова – переможці першої масштабної «Автогри за правилами «Безпека». Таким чином і самі готуючись до цьогорічного турніру, який відбудеться 21 та 22 травня на столичному автодромі «Чайка». Близько 150 дітей отримали можливість випробувати дитячий болід, а також сфотографуватись на справжньому мотоциклі ДАІ МВС України, що був представлений на ігровому майданчику.

О 14-30 на Хрещатику визначили переможця  I-го етапу всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків - «Безпека для всіх» очима дітей», спільно влаштованого компанією «Рено Україна», Департаментом Державтоінспекції МВС України та популярним дитячим журналом «Професор Крейд», чия рубрика «Школа спецагентів з безпеки» з січня 2010 року щомісяця в ігровій формі знайомить дітлахів із правилами дорожнього руху. Найактивніший читач – киянин Богдан Чорний – тепер отримає унікальну модельку бойового боліду Renault F1, який брав участь у Гран-Прі Формули-1 2008-го року, збірку журналів «Професор Крейд» 2010 року разом із дисками та запрошення на безпрецедентне шоу-змагання школярів на автомобілях RENAULT – «Автогра за правилами «БЕЗПЕКА», що відбудеться 21-22 травня 2010 року на автодромі «Чайка», м. Київ.

Додаткова інформація:
Компанія «Рено Україна» є представником відомого європейського автомобільного бренду RENAULT в Україні. Одним із стратегічних напрямків компанії є активна соціальна позиція, зокрема в області профілактики дорожньо-транспортного дитячого травматизму. В ході реалізації глобальної міжнародної програми «Безпека для всіх», яку компанія RENAULT запроваджує більш ніж у 22-х  країнах світу, вже другий рік поспіль ЗАТ «Рено Україна» спільно з ДАІ МВС України проводить плідну роз’яснювальну роботу по вихованню основ безпечної поведінки дітей та підлітків на дорогах нашої країни. Однією з частин такої програми в Україні – є ноу-хау  - «Автогра за правилами «БЕЗПЕКА».

Починаючи з січня 2010 року на сторінках популярного дитячого журналу «Професор Крейд» компанією «Рено Україна» спільно з Департаментом  Державтоінспекції МВС України була започаткована спеціальна рубрика - «Школа спецагентів з безпеки», де в ігровій формі проводиться навчання, конкурси та ігри, що мають на меті привернення уваги батьків до необхідності розуміння правил дорожнього руху дітей.

← Перейти к списку новостей
Планируете ли Вы покупку нового автомобиля в ближайшее время?










Посмотреть результаты

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Версия для печати

Адрес и карта проезда