This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?id=129 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
14 грудня ВВ заспівають на київському Майдані Незалежності / Воплі Відоплясова // Країна Мрій
 RSS
About / Festival 2011
Пошук у вістях






Свіжі надбання

САМАТА / ВОПЛІ ВІДОПЛЯСОВА
Самата Воплі Відоплясова
CD
Олег Скрипка
Інколи
CD
Воплі Відоплясова
Відеоколекція
DVD



Наші друзі


Новини поштою




Скасувати розсилку
  
Головна сторінка ВІСТІВоплі Відоплясова
14 грудня ВВ заспівають на київському Майдані Незалежності

"...Та я шаную лиш футбол, бо я завзятим є фанатом!" – саме цю пісню 14 грудня співатимуть на Майдані "Воплі Відоплясова" – хедлайнери великого святкового концерту, який відбудеться на головній площі країни з нагоди презентації Офіційного логотипу турніру Євро-2012.

Хлопці не змогли залишитись обабіч великого футбольного свята, адже відомо, що і Олег Скрипка і Євген Рогачевський є не тільки запеклими фанатами, але й самі дуже полюбляють поганяти м’яча у вільний від пісень час. Згадкою про славне спортивне минуле відомих музикантів слугують Почесні грамоти, отримані ними у далекому 1980-му році: Скрипкою – від юнацького футбольного клубу міста Кіровськ Мурманської області, а Рогачевським – за перше місце у дитячому турнірі міста Жмеринка.

Сама презентація, в якій візьмуть участь лідери країн-господарів Чемпіонату – України та Польщі, відбудеться опівдні того ж дня на Михайлівській площі спільними силами керівництва УЄФА та Київської міської держадміністрації.

"Незважаючи на досить короткі строки, столична влада виконала вагомий обсяг робіт задля отримання права проведення фіналу чемпіонату в Києві та продемонструвала експертам УЄФА, що Київ у змозі провести футбольне свято на високому рівні." – заявила киянам напередодні події прес-служба КМДА, а нам лишається сподіватись, що 11 грудня на засіданні виконавчого комітету УЄФА таки буде прийнято остаточне рішення про проведення у чотирьох містах України матчів Євро-2012 та фінального матчу у Києві.

Початок концертної програми о 19-00.

11 грудня 2009  14:45

 
© Країна Мрій, 2008-2011; Створював Богдан Гдаль