This version of the page http://ot4et.com.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-01. The original page over time could change.
Портал: єдиний звіту до Пенсійного фонду

Головне меню

Шановні користувачі на сайті відбувся програмний збій, тому користувачам, які зареєструвались в період з 22 по 25 грудня 2010 необхідно перереєструватись. Вибачте за незручності.
Повідомте про помилку
client@ot4et.com.ua
Вітаємо на оновленому сайті звітності!

Шановні користувачі та гості сайту!

Прийнято Закон України від 08.07.2010 р. №2464-VІ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», який набирає чинності з 2011 року. Тому наш сайт буде зосереджений тільки на поданні тепер вже ЄДИНОГО ЗВІТУ щодо нарахування єдиного внеску.

Проте така категорія платників, як фізичні особи - суб`єкти підприємницької діяльності повинні за 2010 рік відзвітувати, ще по діючому Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованих внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування органам Пенсійного фонду України, який затверджено постановою правління Пенсійного фонду України від 05.11.2009 № 26-1, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 24.11.2009 № 1136/17152.

Тому для такої категорії на нашому сайті є можливість швидко та правильно сформувати звіт. Для цього скористайтесь пунктом меню "Звіти фізичних осіб" та оберіть звіт відповідно до Вашої системи оподаткування.

Звертаємо Вашу увагу!
Для переходу на попередню версію сайту перейдіть за посиланям. Якщо Ви були зареєстрованим користувачем то для користуванням цим сайтом необхідно переєреструватися.

По всім питанням, які виникають у Вас звертайтесь за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Формувати звітність легко!

Останнє оновлення на Четвер, 06 січня 2011, 00:12
 
X
Занести це поле до Ваших даних, щоб в подальшому воно заповнювалось автоматично?
+
ніколи мені не пропонувати для цього реквізиту
завантаження...
завантаження...
збереження даних...