This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/main/56382/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-01. The original page over time could change.
Рада підприємців при ВР має намір розробити закон про статус "спрощенців" в Україні - Новини України. Інтерфакс-Україна

Головні новини України

Рада підприємців при ВР має намір розробити закон про статус "спрощенців" в Україні

20:30

Розробити закон про статус малого та середнього бізнесу в Україні, організувати жорсткий моніторинг рішень, які ухвалюють у парламенті, забезпечити захист підприємців від репресій і тиску правоохоронних органів має намір рада підприємців при Верховній Раді.

Як повідомила прес-служба парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, у п'ятницю у Верховній Раді відбулося засідання робочої групи зі створення ради підприємців при парламенті України, співголовами якого було обрано голову профільного парламентського комітету Наталію Королевську і голову комітету захисту підприємців Львівщини Євгена Шаповаленка.

"Враховуючи, що правоохоронні органи в усій країні розпочали офіційно викликати для бесід підприємців, що виступали на Майдані проти Податкового кодексу, збирають особисті дані, заводять кримінальні справи на активістів, нам необхідно повідомляти про всі факти тиску на бізнес, інакше нас розчавлять поодинці, - заявила Н. Королевська.

Як повідомляється, найважливішим завданням ради стане розробка закону про статус малого та середнього бізнесу в Україні. У цьому документі будуть чітко закріплені і параметри бізнесу, і формування спрощеної системи оподаткування, і стимули для розвитку ініціатив щодо створення нової економічної політики. Також рада візьме на себе функції ініціативної групи з розробки рішень, необхідних для розвитку економіки і підвищення добробуту людей.

Як повідомлялося, Верховна Рада України відмовилася підтримати ініціативу парламентського комітету зі створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) щодо питань розслідування фактів порушення прав підприємців і незаконного переслідування суб'єктів економічної діяльності органами виконавчої влади.

Основним завданням ТСК визначено: отримання повної інформації щодо фактів порушення прав підприємців і незаконного переслідування суб'єктів економічної діяльності, їх кількості та наслідків для економіки країни, встановлення причин, що сприяють цьому явищу; визначення кола осіб, винних у порушеннях чинного законодавства у сфері ведення бізнесу, підготовка та направлення матеріалів відповідним правоохоронним органам з метою притягнення до відповідальності осіб, винних у порушенні законодавства.

<<< назад

17.12.2010

Останнє в розділі

20:41

 30.06.2011
СЕС заборонила купатися на всіх пляжах Одеси

19:15

 30.06.2011
"Газпром" може піти на зниження ціни газу для України у разі ухвалення рішення про злиття з "Нафтогазом"

19:05

 30.06.2011
Президент звільнив заступника міністра економрозвитку Максюту і призначив Павленка

18:40

 30.06.2011
Гранична ціна на газ для промспоживачів України з липня зросте на 18,4% - НКРЕ

17:39

 30.06.2011
Чехія з 1 липня закриває візовий відділ консульства в Донецьку

Новини партнерів

Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Головні новини

Віце-прем'єр України Тігіпко сподівається на продовження успішної співпраці з МФВ за нового керівника Україна зацікавлена в підтримці з Монголією постійних контактів для співпраці - Янукович Гідрометцентр попереджає про можливість паводків у західному регіоні України Всі новини