ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

 

 

 

Інтерв’ю  Начальника Головного управління державної служби України

 

 Начальник Головного управління державної служби України до Дня державної служби України дав Актуальне інтерв’ю.

  Передача із записом інтерв’ю Тимофія Мотренка вийде в ефір на 51 каналі 23 червня 2011 року о 20.15; на 34 телеканалі 23 червня 2011 року о 20:05 та 24 червня 2011 року о  02:10 та 10:20.

Інтерв’ю  також розміщене на сайті Інтернет - видання Dnepr.info 

 

 

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»!

 

 

Новини
Анкетування майбутніх державних службовців (моніторинг громадської думки)

Управлінням державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області під час  семінару «Основи державного управління», що проводився на базі ЦПК ДРІДУ НАДУ для студентів вищих навчальних закладів Дніпропетровська, які виявили бажання пройти стажування в органах влади області, було проведено анкетування щодо їх обізнаності з основними положеннями роботи Управління та проходження державної служби в регіоні (відповідальна особа від Управління – О.І. Штефан, тел. 056-726-57-56, ). 

Підготовка молоді до стажування в органах влади Дніпропетровської області

Управлінням державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області спільно з Дніпропетровським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України проведено семінар-тренінг «Основи державного управління» для студентів вищих навчальних закладів Дніпропетровська, які виявили бажання пройти стажування в органах влади області.

Внутрішнє навчання

Головним спеціалістом відділу реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Тамілою Нестеренко проведено внутрішнє навчання працівників управління щодо вивчення окремих питань орієнтовного порядку надання методично-консультативної допомоги.

Пряма телефонна лінія «Державна служба»

З 11 до 12 години в.о. заступника начальника – начальником відділу організаційно-кадрової роботи та документообігу Анатолієм Набоковим проведено чергову пряму телефонну лінію «Державна служба».

Пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції»

З 15 до 16 години завідувачем сектору консультативно-правової роботи Віктором Ратушним проведено чергову пряму телефонну лінію «Суспільство проти корупції». 

Оголошення
Вступ до магістратури

Розпочато прийом документів до Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, її та вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку за спеціальностями в освітній галузі знань "Державне управління":

- Дніпропетровській національний університет імені О. Гончара;

- Академія митної служби України;

Дніпропетровська державна фінансова академія.


Проведення особистих прийомів

Відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян» та графіку особистого прийому керівництвом в управлінні державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області здійснюється особистий прийом громадян.

Особистий прийом проводиться щовівторка та щочетверга з 10:00 по 18:00.

Контактна інформація: 49004, м. Дніпропетровськ, пр. Кірова, 1, тел: 742-89-88.


Проведення прямих телефонних ліній

Враховуючи пріоритетне значення забезпечення відкритості та прозорості в роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування фахівцями управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області здійснюються заходи щодо систематичної організації та проведення прямих телефонних ліній.

Прямі телефонні лінії проводяться щочетверга по 726-57-56

 

«Державна служба» з 11:00 до 12:00

«Суспільство проти корупції» з 15:00 до 16:00


Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

З метою поширення позитивного досвіду щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі – Конкурс) створено веб-сайт «Спільнота кращих державних службовців» - www.kds.org.ua (далі – Сайт), який є місцем для інформування та спілкування учасників, організаторів та партнерів Конкурсу. Запрошуємо всіх до відвідин Сайту.


До уваги керівників органів виконавчої влади Дніпропетровської області

5 жовтня 2010 року Міністром Кабінету Міністрів України, головою Організаційного комітету з проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація” А.Толстоуховим затверджено анкету учасника Конкурсу, анкету споживача послуг, що надаються органом виконавчої влади та Методичні рекомендації з проведення Конкурсу. За додатковою інформацією звертатися до Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області. 


Залучення молоді на державну службу

В рамках реалізації Угоди про співробітництво між Головдержслужбою України, Дніпропетровською облдержадміністраціїю та Дніпропетровською обласною радою управлінням державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА починаючи з квітня місяця розпочаті заходи щодо організації та проведення у 2010 році стажування студентської молоді Дніпропетровщини в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування області.


Залучення громадськості до процесів формування державної політики в сфері державної служби

Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області запрошує представників об'єднань громадян, науковців, представників засобів масової інформації  Дніпропетровської області до участі  у роботі Громадської експертної групи.


Територіальні органи Головдержслужби
Статистичні та аналітичні матеріали
Моніторинг
На допомогу кадровику
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
 
 Опитування

Якими б Ви хотіли бачити результати адміністративної реформи ?

Відповісти