This version of the page http://www.tourism-carpathian.com.ua/ua/news/news_54.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-30. The original page over time could change.
Українсько-польський туристичний портал
  На головну  
   
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Прес-реліз 21.06.2008

Береги Дністра стали чистіші на декілька сотень кілограм сміття

Близько 50 осіб взяли участь у екологічній акції, що проходила на берегах Дністра.

21 червня активісти клубу мандрівників «Золоте Руно» разом з партнерами з Регіонального туристично-інформаційного центру, представниками обласної та районної рад, місцевої влади й центру краєзнавства і учнівської молоді провели прибирання дністровських берегів у районі с. Незвисько Городенківського району. До участі в акції долучилися і працівники ТзОВ «Фінансова компанія «ДЕКРА».

Протягом акції було зібрано чимало сміття, яке заледве вмістилося у причеп. Такою акцією ентузіасти хотіли подати приклад мешканцям навколишніх сіл та відпочиваючим туристам, як потрібно дбати про екологічний стан річкової зони, яка досить часто є місцем відпочинку у літній період.

За словами керівника акції Сергія Дідича, протягом цього літа завдяки гранту в рамках програми МАРТА КНІП, який надало Посольство Королівства Нідерландів в Україні, на берегах Дністра з’являться облаштовані відпочинкові зони, а місцеве населення та гості регіону будуть більш ознайомленими з екологічними правилами, яких потрібно дотримуватися, щоб жити у гармонії з природою.

 

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
   
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
віртуальні тури
фотозйомка
розробка сайтів