This version of the page http://www.janvi.com.ua/?page_id=114 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-30. The original page over time could change.
Підтяжка шкіри обличчя, живота. Радіочастотний (rf) ліфтинг. | Косметологічний центр «Жанві» Львів

RF(радіочастотний)-ліфтинг

Підтяжка шкіри живота, обличчя,  шиї, відновлення овалу обличчя

Основні зони для RF(радіочастотного)-ліфтингу: шия, віки, підборіддя.

Застосовується для омолодження й підтяжки шкіри живота, обличчя й тіла без хірургічного втручання, а також для боротьби із целюлитом й усунення зморшок.

RF-ліфтинг шкіри обличчя й шиї.

Негайний ефект підтяжки шкіри видимий після першої ж процедури й зберігається від 2 днів до тижня.

Відстрочений ефект проявляється через 3-4 тижні й наростає в міру проходження курсу.  Ефект виражається в розгладженні зморшок і скороченні площі шкіри на 10-20%, при цьому стан шкіри, на відміну від хірургічної підтяжки, не погіршується, а, навпаки, після процедур RF(радіочастотного) ліфтингу спостерігається  поліпшення тонусу й тургору шкіри.

Апарат RF впливає на шкіру, використовуючи контрольований глибокий розігрів тканин. Захищає епідерміс від термічного впливу, завдяки переносу тепла й енергії в глибокі шари дерми і в підшкірну клітковину. Відбувається “стиск” або вкорочення волокон коллагена, у результаті глибоко контрольованого прогріву дерми. Що приводить до видимих результатів – ефекту масажу шкіри обличчя й інших зон. Після курсу процедур відбувається потужна стимуляція утворення нового коллагена в дермі і її глибоких шарах.

Відновлення природних антивікових процесів, дійсне й повне омолодження шкіри.

Тривалість процедури по обличчю – 20-25 хвилин.

Курс складається з 6-8 сеансів.

Обробка однієї зони на тілі – 15-50 хвилин, залежно від  площі.

Курс складається з 6-8 сеансів.

Ефект:

Очевидний для клієнта й косметолога, що омолоджує й ліфтинговий ефекти, візуальне скорочення зморшок уже після першої процедури.

Посилення ефекту омолодження протягом  курсу процедур й у наступних 6 місяців після курсу.

Тривалий  ефект, що омолоджує, внаслідок стимуляції активного вироблення власного коллагена в дермі й сполучно-тканиних волокнах гіподерми.

Зменшення процесів старіння шкіри.

Процедура радіочастотного ліфтингу повністю сумісна з іншими методиками.