This version of the page http://www.janvi.com.ua/?page_id=108 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-30. The original page over time could change.
Збільшення губ | Косметологічний центр «Жанві» Львів

Збільшення губ

Розмитий контур, особливо у власників тонких губ, часто робить зовнішність людини невиразної і погано запам’ятовується. У повсякденному житті жінки з такою проблемою випробують чимало труднощів при нанесенні макіяжу і не можуть собі дозволити фарбувати губи яскравими кольорами, тому що   помада чи блиск досить швидко виходять за лінію губ. Це додає обличчю дуже неохайний вигляд.

Але останнім часом  з’явилася можливість виправити цей естетичний дефект за допомогою контурної пластики, коли усього за один сеанс лікар уводить гіалуронову кислоту в проблемну зону. Спеціальний гель, розроблений для цієї маніпуляції, зовсім безпечний, тому що гіалуронова кислота міститься в організмі і тому алергії ніколи не викликає.

Згодом  гіалуронову  кислота природним образом розсмоктується, після чого, при бажанні пацієнта, ін’єкцію можна повторити. Після цієї процедури контур губ стає добре обкресленим, а обсяг губ не збільшується. За узгодженням з пацієнтом лікар може і кардинально змінити форму й обсяг губ. Тоді ін’єкції робляться не тільки по контурі губ, але й у слизову оболонку губ.

Процедура коректування контуру губ проводиться за допомогою декількох мікроін’єкцій у губи і займає всього 15 хвилин.

Після корекції контуру губ в області проведення косметологічних маніпуляцій може виникнути набряк, що протягом  3 днів спадає. Збільшені в обсязі губи через набряк здаються занадто великими, але вже через кілька днів вони стають удвічі менше і дивляться  натурально. Щоправда чим більше гіалуронової кислоти вводиться в губи, тим більше набряк.  У середньому протягом  півтора роки контур губ зберігається чітким і гарним. Після чого процедуру можна повторити. Це допустимо необмежену кількість разів.

Об’єм  губ

Можна сказати, що косметичне збільшення губ – процедура, що дозволяє жінці швидко, практично безболісно і безпечно отримати бажаний обсяг губ, додати їм більш витончену форму.

Збільшення губ може бути ізольованим тільки для верхньої чи тільки для нижньої  губи або може бути комплексним, коли здійснюється корекція обох губ.

Контурна пластика губ – процедура введення в шкіру губ ін’єкційних препаратів спеціальної дії. Ми пропонуємо своїм пацієнтам добре зарекомендували себе у світовій практиці, сертифіковані і безпечні препарати на основі гіалуронової кислоти. Ці препарати містять гіалуронову кислоту не тваринного походження, а це означає, що після ін’єкцій Ви не одержите ускладнень у виді реакції відторгнення, алергії. Препарат буде знаходитися точно в тому місці, куди проведена ін’єкція, і вона  не зміститься,  і не спотворить форму губ.

Серед особливостей використання контурної пластики для збільшення губ варто відзначити, що після ін’єкції гіалуронова кислота притягає й утримує поруч із собою додаткову кількість вологи, що робить шкіру губ особливо привабливою, додає пікантний обсяг. Поступово кислота розсмоктується, що дозволяє через визначений проміжок часу повторювати ін’єкції безпечно для Вашого здоров’я. Нетваринне походження гіалуронової  кислоти дає гарантію, що препарат не викликає в пацієнта реакцію відторгнення, алергію, дозволить губам зберегти максимальну природність.

Процедура збільшення губ займає біля двадцяти – тридцяти хвилин. Масаж. Якщо метою процедури є корекція форми губ, то філери вводяться по їхньому контуру. Результат процедури збільшення губ за допомогою філерів на основі гіалуронової  кислоти зберігається на термін від півроку до восьми місяців (у залежності від уведеного препарату). Вибір препарату гіалуронової кислоти, за допомогою якого проводиться збільшення губ, здійснюється косметологом виходячи з індивідуальних особливостей пацієнта.