This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/main/56413/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-30. The original page over time could change.
Хлопці та дівчата зі збірної України взяли срібло у біатлонній естафеті - Новини України. Інтерфакс-Україна

Головні новини України

Хлопці та дівчата зі збірної України взяли срібло у біатлонній естафеті

16:22

Збірна України посіла друге місце у змішаній естафеті на третьому етапі Кубку світу з біатлону у словенському місті Поклюка.

Як повідомляє Федерація біатлону України, перегони тримали в максимальній напрузі зі старту і до фінішної стрічки, усе вирішили лічені сантиметри на фініші. Срібло завоювали Олена Підгрушна, Віта Семеренко, Сергій Семенов, Сергій Седнєв.

На першому етапі лідерство захопили француженки, і аж до завершального відрізку естафети ніхто не міг наблизитися до них на відстань прямої видимості. О.Підгрушна свій стартовий відрізок провела блискуче, передавши естафету другій, далі В.Семеренко продовжила розпочату капітаном справу і також другим відправила на перегони С.Семенова. 22-річний український біатлоніст трохи підпустив до себе суперників, але в цілому впорався з напруженням перегонів. Він хоча і закінчив етап п'ятим, але відрив від лідируючого француза скоротив до 23 секунд. І тут за справу взявся ще один український капітан - сьогоднішній іменинник С.Седнєв, зазначає прес-служба Федерації біатлону України. С.Седнєв виявився не лише найкращим на своєму відрізку, але за часом став найшвидшим серед усіх учасників перегонів. У результаті С.Седнєву на фініші зовсім трохи не вистачило дистанції, щоб відібрати перемогу у шведа Карла-Йохана Бергмана, що рвонув уперед. На фініші збірну України від перемоги відділили лише 0,3 секунди... Третіми стали французи.

<<< назад

19.12.2010

Останнє в розділі

20:12

 29.06.2011
Анонімне повідомлення про мінування вагонів на "Запоріжсталі" не підтвердилося

17:42

 29.06.2011
Обвинуваченню не потрібно виїзне засідання суду щодо "газової справи" Тимошенко

16:29

 29.06.2011
В Одесі відбувається силова зміна керівництва порту

14:23

 29.06.2011
Тимошенко та її соратники порушують усі правила поведінки в суді - Богословська

13:11

 29.06.2011
Клюєв наголошує на необхідності дотримання графіків підготовки до зимового періоду об'єктів ПЕК та ЖКГ

Новини партнерів

Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Головні новини

Віце-прем'єр України Тігіпко сподівається на продовження успішної співпраці з МФВ за нового керівника Україна зацікавлена в підтримці з Монголією постійних контактів для співпраці - Янукович Гідрометцентр попереджає про можливість паводків у західному регіоні України Всі новини