This version of the page http://ytj.org.ua/?p=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-29. The original page over time could change.
Молодь до Ісуса » Archive » Привіт світ!
posts comments

Молодь до Ісуса Сформувати та об'єднати молодь що розуміє, приймає, зростає і практикує живу християнську віру

Привіт світ!

Молодь до Ісуса є міжконфесійною, християнською студентською організацією, метою якої є сформувати і обєднати молодь, яка розуміє приймає росте і практикує живу християнську віру.

Молодь до Ісуса є християнською організацією. Це означає, що ми хочемо жити в стосунках з Ісусом Христом у відповідності до Його вчення і в спільноті віруючих.

Молодь до Ісуса є міжконфесійною організацією. Ми (греко-католики, православні та протестанти, а також ті, хто хоче більше дізнатися про Ісуса Христа та християнську віру) прославляємо Бога разом.

Молодь до Ісуса – це студентська організація, яка зосереджена на студентах, але не обмежується ними. Місце, де Молодь до Ісуса зустрічається називається “Студентський центр” і знаходиться на Січових Стрільців 8 / 9, Львів, Україна. Регулярні заходи в студентському центрі – це щотижневі християнські зустрічі (“Pilgrims”) по четвергах о 18:30, Англійський клуб (every Tuesday @ 1900), малі групи, організація свят в дитячих будинках, молитовні зустрічі, табори і різні розваги.

Студентський центр є безпечним місцем, щоб прийти і провести час з іншими студентами. Ми приходимо і говоримо, їмо печиво і п’ємо чай, граємо в настільний теніс або просто відпочиваємо. Це також місце, де є доступ до безкоштовного Інтернету, чиста ванна кімната, і книги, які можна брати читати. Але найголовніше студентський центр є місцем, щоб прийти і поговорити про християнську віру та життя.

2 Responses to Привіт світ!

  1. nastyakrb says:

    Как сдесь зарегестрироваться?

    Reply
    • admin says:

      Реєстрація мабуть буде закрита деякий час. Якщо у вас є питання, пишіть, спробую допомогти.

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Безкоштовний хостинг TOPUA