This version of the page http://zenter.stel.sebastopol.ua/?do=13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-28. The original page over time could change.
Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації - Робота з кадровим резервом
           

Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій

Ліцензія Міністерства освіти та науки України, Серія АГ № 508016 дата видачі ліцензії 06.12.2010 р.
           


СЬОГОДНI,

28 червня 2011 року, комплектуються групи для навчання за програмами:

 

 

 

 

 

 

 

 

 



У рамках сучасної стратегії розвитку державної служби особлива увага приділяється кадровому резерву.

2010 року державні службовці, які перебувають у кадровому резерві на керівні посади, проходили навчання за програмою постійно діючого семінару «Керівник у сфері державного управління в умовах демократизації українського суспільства». Ця програма, розроблена з урахуванням сучасних вимог до майбутніх керівників, щорічно оновлюється. Під час лекцій, практичних занять, тренінгу, ділової гри, кейс-стаді та самостійної роботи учасники семінару опановували технології підготовки та прийняття управлінських рішень, вивчали психолого - управлінські вимоги до діяльності керівника, учились взаємодіяти та обирати моделі поведінки на основі етичних принципів та загальновизнаних норм поведінки, створювати дієздатний колектив. Цьогорічний семінар для службовців, зарахованих у кадровий резерв на посади керівників структурних підрозділів держадміністрацій, завершився підсумковим заняттям у вигляді круглого столу за темою «Роль і місце керівника в управлінській діяльності».