This version of the page http://www.obruchka.ua/vesillja-ta-moda/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-28. The original page over time could change.
Весілля та мода. Весільні сукні та плаття. Весільний макіяж та весільні зачіски.
  • Редакція
  • Блог
  • RSS
Я тут
  • > Початкова сторінка
  • > Новини
  • > Весілля та мода. Весільні сукні та плаття. Весільний макіяж та весільні зачіски.
Увійти
e-mail:
Пароль:
Запам'ятати мене на цьому комп'ютері!
Зареєструватися! Забули свій пароль?
Ваш пиріг

Запитати (Маріанну)!

  • Хто платить за що? Існують якісь правила, що оплачує наречений, а що наречена?
  • Дозволити самотнім гостям взяти ще когось? Але якщо наш весільний бюджет не дозволяє додаткових …
Потрібні відповіді? Натисніть!

Новини

Весілля та мода

Весільні аксесуари для нареченого. (Частина перша)

05/05/2011

Весільні аксесуари для нареченого. Чоловікам у більшості випадків властиве більш зневажливе ставлення до свого зовнішнього вигляду, і це цілком нормально й відповідає їхній природі. Однак якщо пара вирішила провести весільну церемонію в класичній традиції, то й нареченому слід підійти до вибору костюма зі всією відповідальністю. Адже у цей день він повинен виглядати особливо елегантно й урочисто і в цьому відповідати своїй чарівній обраниці.

Деталі

Ваша весільна сукня: поради щодо стилю

27/04/2011

Ваша весільна сукня: поради щодо стилю. Ми допоможемо вам знайти весільну сукню, яка найбільше пасує під стиль вашого весілля. Ви вже вирішили, в якому стилі організувати своє свято, а тепер виникли сумніви стосовно вибору ідеальної весільної сукні? Слідуйте нашим порадам – і ви можете бути впевнені, що весільна сукня, яку ви оберете для весілля, віддзеркалюватиме ваш неповторний стиль.

Деталі

Які весільні сукні будуть модні в 2011 році

26/04/2011

Весільні сукні. Основні тенденції весільних суконь − справжня розкіш і ретро. Казковий лавандовий колір робить наречених такими романтичними. Сукні 2011 року підкреслюють сексуальну привабливість і елегантність. На відміну від модного одягу, який змінюється щороку і щосезону, стиль і деталі весільних суконь змінюються з року в рік відносно повільно і завжди естетично. Весільні сукні повинні бути величними і гарними. Цього року романтика все ще залишається основним стилем весільних суконь. Будуть це традиційні або сучасні весільні сукні, розкішні або прості моделі, всі вони обов’язково оточені романтикою.

Деталі

Білі весільні сукні

22/04/2011

Білі весільні сукні можуть бути багатьох різноманітних відтінків, і деякі з них будуть вам пасувати більше, ніж інші. Ось найбільш розповсюджені відтінки білих весільних суконь.

Деталі

Японські весільні традиції. Японське тематичне весілля

22/04/2011

Японські весільні традиції. Весільна церемонія в японському стилі – це гарний спосіб зробити ваше весілля оригінальним. Японська тема весілля стає усе більш популярною в наші дні. Якщо ви хочете зробити неповторне, цікаве весілля, то ця стаття для вас.

Деталі

Як підібрати аксесуари для весільної сукні. (Частина перша)

01/04/2011

Як підібрати аксесуари для весільної сукні. Коли мова заходить про весілля, нема жодної дівчини, котра не хотіла б вибрати для свого весілля усе найкраще. Кожна маленька деталь вашої сукні і всі весільні аксесуари будуть увіковічені для майбутніх поколінь, вони зможуть розглянути кожну деталь на ваших весільних фотографіях.

Деталі

Вишуканий оранжевий весільний букет. (Частина перша)

09/02/2011

Існує хибна думка, що оранжеві квіти в букеті нареченої припустимі лише для невеликої кількості тематичних весіль. Насправді оранжевий весільний букет може мати дуже стильний вигляд, і до того ж він передає певне почуття впевненості в собі, що само по собі дуже важливо. Ми підготували для вас декілька цікавих ідей, за допомогою яких ви зможете вибрати для себе приголомшливий і оригінальний оранжевий весільний букет.

Деталі

Весілля в стилі Італії

08/12/2010

Тематичне весілля в італійському стилі може зробити ваше свято винятково радісним і наповненим цікавими традиціями. Кожну деталь весілля слід планувати дуже ретельно, від запрошень до першого танцю, який молодята будуть танцювати разом. Для вас ми підготували кілька порад, які допоможуть вам краще зрозуміти італійські традиції і зробити своє весілля незвичайним.

Деталі

Яка весільна сукня підходить до вашого типу фігури

19/11/2010

Ваша весільна сукня повинна відображати вашу індивідуальність і тему весілля, а також цілком поєднуватися з вашим відчуттям стилю.

Деталі

Дві сукні для одного весілля

17/11/2010

На кожному весіллі уся увага зосереджена навколо появи нареченої. І, звичайно ж, всі гості очікують наречену в традиційному повітряному невагомому вбранні. І кожна наречена дуже хоче справити на гостей чудове враження.

Деталі
повернутися на попердню сторінку

Завантаження