This version of the page http://law.autoua.net/documents/driver_id/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-28. The original page over time could change.
Посвідчення водія / Каталог документів / АвтоЗакон @ Autoua.net — законодавство України для водія. Закони та статті. Правила дорожнього руху. Закон України «Про дорожній рух»
 

Автоновости

Новинки, Formula 1

Тест-драйвы

Народный, особый

Маркет

Новые автомобили

Базар

Б/У автомобили

Форум

Проблемы, выбор

еще...

Закон, радио, блоги

Дорожній рух (6)
Транспортний податок (2)
Реєстрація авто (17)
Посвідчення водія (11)
ДАІ (16)
Порушення (10)
Експлуатація (31)
Страхування (13)
Автодороги (6)
Інше (4)
АвтоЗакон @ Autoua.net / Каталог документів /
Посвідчення водія
Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами
З цього документу ви дізнаєтеся хто і як може отримати посвідчення водія.
Технічний опис національного посвідчення водія
Про затвердження технічних описів національного посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу нових зразків
Інструкція про порядок видачі бланків свідоцтв про підготовку водіїв транспортних засобів, здійснення контролю за організацією підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів та обліку суб'єктів підприємницької діяльності
Інструкція визначає процедуру видачі Державтоінспекцією МВС України бланків свідоцтв про підготовку водіїв транспортних засобів, контролю за їх оформленням та ведення обліку суб'єктів підприємницької діяльності всіх форм власності, що здійснюють підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.
Зразок посвідчення водія
Про затвердження зразків національних та міжнародного посвідчень водіїв і документів, необхідних для реєстрації транспортних засобів
Посвідчення водія та міжнародне посвідчення водія. ГСТУ 78-45-002-2002
Положення про талон до посвідчення водія
Талон до посвідчення водія запроваджується на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 1993 р. N 980 «Про внесення змін і доповнень до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами» з метою обліку та аналізу порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями автомототранспортних засобів, тролейбусів та трамваїв, які постійно проживають на території України
Перелік захворювань, при яких особа не може бути допущена до керування
Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв
Медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів проводиться з метою визначення здатності кандидатів у водії та водіїв до безпечного керування транспортними засобами. Зазначений огляд включає: попередні, періодичні, щозмінні передрейсові та післярейсові огляди, а також позачергові огляди, викликані необхідністю.
Положення про порядок підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів
Положення розроблене на основі законів України "Про освіту", "Про дорожній рух" і визначає порядок підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів на території України.
Інструкція про порядок приймання екзаменів, оформлення видачі (обміну) посвідчень водія, обліку та зберігання документів, які стосуються екзаменаційної роботи
Інструкція встановлює єдиний порядок приймання екзаменів, оформлення видачі (обміну) посвідчень водія, обліку та зберігання документів, які стосуються екзаменаційної роботи.
Зразок талона до посвідчення водія
Пряма мова
0_I_0 Re: припарили проезд на красный седня...
Есть 10 дней от дня выписки протокола, но учти - суды принимают заявы не каждый день, а 1-2 дня в неделю и то неполных
Мурманчанин Re: Автомобилистам разрешено снимать действия гаишников
1. Никто заставить не может... могут попросить... и пртокол должны дать прочитать и подписать
2. В торчашая тренога из форточке будет достаточным признаком спилберга в машине для гаев
3. не обязан, ничего не будет. Главное широко форточку не открывай и запри все двери в машине.)))) Уточню-в своей машине, если запретесь в гаишной-будет хуже..
0_I_0 Re: Автомобилистам разрешено снимать действия гаишников
Пока гаец на службе он есть представителем закона и его действия гласные (тоесть хоть пиши хоть снимай), когда он не на службе он просто гражданин украины, и по конституции имеет право на личную жизнь (снимать нельзя)
Читати форум «Законодавство, страхування…»