This version of the page http://www.znatok.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-27. The original page over time could change.
Знаток (Київ). БЮРО ПЕРЕКЛАДІВ & КУРСИ АНГЛІЙСЬКОЇ та інших іноземних мов у Києві
 
Додати у вибране   Додому   Контакти    Мапа сайту  
Ми сприяємо розумінню
bookcrossing тут
Курси іноземних мов & Бюро перекладів
(044) 353 60 90
Реєстрація     Вход    
 

Ласкаво просимо на сайт лінгвістичної компанії ЗНАТОК – Курсів іноземних мов та Бюро перекладів у Києві!

  

Курси іноземних мов ЗНАТОК (Київ) проводяться для дорослих та дітей в групах та індивідуально (приватні уроки в Києві)а також ми пропонуємо Корпоративні мовні тренінги.

Короткий перелік курсів основних іноземних мов, які ми пропонуємо в Києві: курси англійської, курси німецької, курси іспанської, курси італійської, курси французької,  курс бізнес-англійської в Києві - Business English та багато інших. Більш детальна інформація про школу та курси іноземних мов знаходиться у відповідному розділі (меню зліва).

Бюро перекладів ЗНАТОК виконує термінові переклади будь – якої складності та тематики – художні, технічні, юридичні, фінансові переклади, переклади документів з нотаріальним засвідченням, переклад сайтів на англійську та інші мови (більше 30 мов перекладу). Ми виконуємо переклади для замовників не тільки в Києві, але й в усіх містах України. Детальніше про переклади ви можете дізнатись у відповідному розділі БЮРО ПЕРЕКЛАДІВ (меню справа).

 

На нашому сайті також представлені безкоштовні ресурси для тих, хто вивчає іноземні мови (і вони постійно поповнюються) – література в оригіналі, скоромовки, фразеологізми, пісні з текстами в оригіналі + аудіо та багато іншого

 

Англійська, німецька, французька, іспанська, італійська, українська

 

Про курси російської мови для іноземців, української мови для іноземців у Києві та он-лайн (Russian, Ukrainian classes for foreigners in Kiev and on-line) - на нашому спеціалізованому сайті.

  

 

                                                              

 Власні назви в перекладі 

 Бюро перекладів чи перекладачі-фрілансери (Київ)

  Додано розділ Мережний сленг. Англійська абревіатура в інтернеті.

  Викладено адреси та телефони ВВІРів Києва.

  Відкрито розділ Мовні поради. Як правильно вживати українські слова.

 

 

.

 

 

 


(044) 353 60 90