This version of the page http://www.olympus.ua/cameras/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-27. The original page over time could change.
Olympus - Фотокамери
 

Центр підтримки користувачів

Фотокамери

Аксесуари

Цифрові фотокамери

див. всі аксесуари

Цифрова дзеркальна фотосистема

див. всі аксесуари

PEN

див. всі аксесуари

Цифрові фотокамери

Дзеркальні фотокамери

Фотокамери PEN

Новинки

XZ-1

Нова фотокамера XZ-1 поєднала високу якість зображення та можливості системних фотокамер, а також мобільність цифрових компактних фотокамер. Для амбіційних фотографів та професіоналів,...

TG-810

Здавалося б куди ще міцніше! Нові моделі з серії TOUGH пропонують новий рівень надійності. Ці фотокамери майже неможливо пошкодити. Вони мають властивості водостійкості**, ударостійкості***,...

SZ-30MR

Скільки разів траплялось, коли під час зйомки відео Ви втрачали насправді цікавий кадр? Нарешті! Фотокамера SZ-30MR не дозволить більше цьому статися, вона дозволяє одночасно створювати і знімки і HD-відео...

VR-310

Вишукана та функціональна фотокамера VR-310 оснащена витонченим металевим корпусом, який неодмінно привертатиме захоплені погляди. Вражаючий супер ширококутний 10х оптичний зум...

Новини

1 березня  2011 року – Конкурс ініційований Представництвом ООН в Україні «Малюю планету – малюю майбутнє!» проводиться під патронатом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, у співпраці з Представництво компанії Olympus. Конкурс покликаний ознайомити дітей з проблемою зміни клімату Землі, а також важливістю збереження водних, лісових, та інших природних ресурсів.  Поділись своїми спостереженнями про зміну клімату і навколишнього середовища.  Намалюй, що необхідно зробити, щоб зберегти красу нашої Планети, нашої країни, твого міста, села для майбутніх поколінь! Умови конкурсу дізнайтесь тут.
Детальніше

Навіщо відмовлятись від потужного зуму та бездротового з’єднання, якщо Ви бажаєте вишукану фотокамеру з компактними розмірами? Фотокамери серії Olympus Syper Zoom пропонують стильний дизайн, тонкий корпус, об’єктив з зумом до 24x, режим зйомки 3D фото та Full HD-відео 1080p. Вони стануть ідеальним вибором для тих, хто цінує високу якість фото та відео.
Детально про фотокамери серії Olympus Syper Zoom

Фотокамери серії Olympus Tough створені для пригод. Екстремальні подорожі, дитячі свята, або просто зустріч з друзями – Ви гарантовано отримаєте високоякісний результат. Фотокамери мають надзвичайні властивості: водостійкість, ударостійкість, стійкість до навантажень та морозостійкість. І крім того, фотокамери дозволяють створювати HD-відео та 3D фотознімки. Дізнайтесь більше.
Далі

Завдяки майстерності інженерів Olympus з оптичних технологій, фотокамери серії Smart оснащені потужним оптичним зумом. Режим зйомки HD-відео та сім Магічних фільтрів дозволять досягти особливого настрою. Ці універсальні моделі забезпечать зручне та невимушене управління, а їх компактний розмір дозволить їм бути завжди поруч.
Відкрийте безмежний світ творчості.

Нова XZ-1 – флагманська компактна модель, яка встановлює нові стандарти. XZ-1 стане ідеальним вибором для досвідчених фотографів та професіоналів, якім необхідна друга допоміжна фотокамера. Завдяки великому високочутливому CCD сенсору та найяскравішому у даному класі об’єктиву, вона гарантує відмінні знімки навіть за умов недостатнього освітлення. Фотокамера оснащена аксесуарним портом та сумісна з великою кількістю аксесуарів.
Дізнайтесь більше про XZ-1

Представляємо нову серію компактних фотокамер Olympus.

Дізнайтесь більше про нові компактні фотокамери Olympus

Нова фотокамера серії Olympus PEN має надзвичайно вишуканий дизайн. Завдяки підтримці комунікаційного пристрою Olympus PENPAL, вона стане ідеальним вибором для любителів соціальний мереж. E-PL2 пропонує найвищу якість знімків та безмежну творчу свободу.
Відкрийте нову E-PL2

Нові можливості передачі знімків. Встановіть PENPAL у аксесуарний порт 2 Вашої фотокамери PEN та передавайте знімки на телефон, ноутбук, ПК або навіть на іншу фотокамеру.

Якщо Вам подобається знімати макро або бажаєте надати своїм знімкам унікальності, то Вам підійде один з наших конверторів. Ви легко встановите його на об’єктив, що постачається у комплекті.
Дізнайтесь більше про макро, фішай або ширококутний конвертор.

Найкращі технічні винаходи та інженерні рішення Olympus E-System поєднались для того, щоб створити унікальну високопродуктивну професійну дзеркальну фотокамеру.
Дізнатись більше про Olympus E-5

Два знімних телефото об’єктиви для підсилення Ваших творчих імпульсів. Обєктви 40-150 мм дозволить створювати чудові портрети, а M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300 мм 1:4.8-6.7 дозволить наблизити деталі, які не побачити неозброєним оком. Легкі та надійні, вони надають широкі можливості для зйомки.
Дізнатись більше про об'єктиви PEN

Два нових об’єктиви розкривають всі переваги компактності та легкості фотокамер сімейства PEN.
Див. всі об’єктиви PEN

Бажаєте сьогодні відзняти мандрівку вздовж бурхливої гірської річки, або завтра пляжний відпочинок з родиною? Не проблема. Водостійкі та ударостійкі фотокамери Olympus серії µ TOUGH забезпечують зйомку у найскладніших умовах.

Долаючи нові горизонти на ринку компактних фотокамер, Olympus з гордістю представляє нові моделі з серії ультра зумів. Оснащена приголомшливим ширококутним 30 оптичним зумом (28-840 мм*), 14 мегапіксельна SP-800 UZ змушує суперників нервувати.

Порт для аксесуарів дозволяє використовувати додаткові аксесуари.  Для нової E-P2 доступні так аксесуари як адаптер для мікрофону (EMA-1) та електронний видошукач (VF-2).
Див. аксесуари PEN!

Нова стильна фотокамера Olympus E-P1 – перша фотокамера стандарту Micro Four Thirds – одразу після анонсу отримала дві престижні нагороді: EISA визнала PEN  найкращою „Європейською фотокамерою 2009-2010”, а сайт dpreview.com відав оцінку 'Highly Recommended'.


Далі

  Сервісні центри Olympus
Фотосистема нового покоління

XZ-1 з просвітленим об'єктивом