This version of the page http://www.mfs.kiev.ua/page.php?id=65 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-27. The original page over time could change.
Депозитарій МФС
 
 


 
Сертифікація ключів
 

 
Порядок сертифікації
 

 
Повторна сертифікація
 

 
Компрометація криптографічних ключів
 

 
Анулювання сертифікатів ключів
 

 
Тарифи ЦСК
 


Анулювання сертифікатів ключів

ЦСК МФС анулює сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта ЦСК МФС в наступних випадках і в такі строки:

  • після закінчення терміну його дії;
  • в разі припинення дії Договору про надання послуг ЕЦП укладеного з даним клієнтом ЦСК МФС – не пізніше 18 години дати припинення дії Договору про надання послуг ЕЦП;
  • за письмовою заявою клієнта ЦСК МФС, підписаною керівником клієнта ЦСК МФС і засвідченою печаткою (в тому числі в разі дострокового припинення повноважень уповноважених осіб клієнта ЦСК МФС) – не пізніше 18.00 години наступного робочого дня з дати одержання ЦСК МФС вказаної заяви.

В разі анулювання сертифікату відкритого ключа ЕЦП клієнта ЦСК МФС, ЦСК ВАТ МФС виключає його з довідника сертифікатів відкритих ключів ЕЦП.

Анульований сертифікат відкритого ключа ЕЦП заноситься до СВС, за винятком випадків анулювання сертифікату відкритого ключа ЕЦП після закінчення терміну його дії. Дата та час, з якого сертифікат відкритого ключа ЕЦП вважається недійсним в ЕДО, встановлюється у відповідності з датою та часом його занесення до СВС, в який був включений анульований сертифікат відкритого ключа ЕЦП.

© «МФС» 2003-2011
всі права захищені