This version of the page http://www.bankofcyprus.com.ua/?mid=199 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-27. The original page over time could change.
Банк Кiпру
     
Bank of Cyprus Group >>
 
c
...
 
 
Київ, вул. Урицького 45
03035
тел. (+38 044) 251-12-14
факс 594-28-59

Iнформацiйний центр
0 800 309 900

(дзвiнки зi стацiонарних телефонiв в Українi безкоштовнi)

e-mail:
bank@bankofcyprus.com.ua


ТАРИФНІ ПАКЕТИ ТА РКО

БАНК КІПРУ надає широкий спектр послуг з розрахунково-касового обслуговування для клієнтів корпоративного бізнесу в національній та іноземній валюті, як на території України, так і за її межами.  

Залежно від сфери діяльності, можливих оборотів і залишків на поточних рахунках, БАНК КІПРУ пропонує своїм клієнтам на вибір один з тарифних пакетів для свого бізнесу:

Початковий крок – пакетна пропозиція для фізичних осіб - суб’єктів підприємницької діяльності з мінімальним або зовсім відсутнім безготівковий оборот (1-5 безготівкових платежів на місяць)

Швидка готівка – пакетна пропозиція для фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, товариства з обмеженою відповідальністю з мінімальним безготівковим оборотом (5-20 безготівкових платежів на місяць)

Наша команда – пакетна пропозиція для фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, товариства з обмеженою відповідальністю з кількістю платежів більше 10 платежів на день і місячним оборотом близько 1 млн. грн.

Вперед і вгору – пакетна пропозиція для фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, товариства з обмеженою відповідальністю, що має 2-3 платежі на день та місячним оборотом близько 10 000-50 000 гривень

Успішний бізнес – пакетна пропозиція для фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності та/або товариства з обмеженою відповідальністю – активно працююча фірма, що має 5-10 платежів на день та місячним оборотом 50 000-100 000 гривень

Вільні рухи – пакетна пропозиція для активно працюючих компаній, або груп компаній, будь-якої форми власності, що мають більше 10 платежів на день та місячним оборотом більше 1 млн. гривень

Відкриті кордони – пакетна пропозиція для активно працюючих компаній, або груп компаній, будь-якої форми власності, які мають обороти в ін. валюті (ведуть зовнішньоекономічну діяльність та/або мають кредити в ін. валюті)

Огляд тарифних пакетів >>>

Щоб отримати більш детальну інформацію, зверніться за телефоном: 0 800 309 900 або завітайте до одного з наших відділень.

   Версія для друку      

Легкий перехід

Кредитне рiшення "Швидкий старт"
 











Усі права захищено © Банк Кiпру
Розроблено компанією Pimentos