This version of the page http://lucid.kiev.ua/apostil/ispaniya_doc.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-25. The original page over time could change.
Бюро переводов Ирина - легализация, апостиль

легализация, апостиль

письменный перевод
письменный перевод, цены
конфиденциальность
перевод текстов
примеры перевода
варианты оплаты
вакансии
статьи
ссылки
визы
легализация, апостиль
книга отзывов
контакты
ДОКУМЕНТИ. ЩО ПОДАЮТЬСЯ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ ЗА НОТАРІАЛЬНИМ ЗАПРОШЕННЯМ
  1. Оригінал нотаріального запрошення, в якому будуть зазначені:
    1. Особисті дані запрошуючих осіб та їх адреса.
    2. Дані особи/осіб, яких запрошують (ім'я та прізвище латинськими літерами, адреса в Україні, номер паспорту та дата народження), необхідно вказати зв'язок, що існує між ними та мотив подорожі.
    3. Якщо йдеться про неповнолітнього, зобов'язання не розпочинати процес усиновлення та повернути дитину до України на вимогу українських властей, г). Зобов'язання взяти на себе витрати на репатріацію запрошеного до України, якщо її вимагатимуть іспанські власті.
  2. Закордонний паспорт з терміном дії, що перевищує термін дії візи, про надання якої Ви просите, як мінімум, на 120 днів. Подається також ксерокопія всіх сторінок, на яких є візи або штампи прикордонних служб.
  3. Чотири кольорових фотокартки розміром 3x4.
  4. Заповнена латинськими літерами та підписана зацікавленою особою заява на отримання візи. Просимо поруч з адресою заявника зазначати номер власного контактного телефону, та робочий і домашній номер телефону запрошуючої особи.
  5. Якщо візу просять для неповнолітньої дитини, яка подорожує лише з одним з батьків, нотаріальний дозвіл другого батька на подорож, або свідоцтво про смерть чи офіційні документи про передання батьківських прав тільки одному з батьків.
    Якщо неповнолітня дитина подорожує у супроводі сторонніх осіб, також разом з анкетою подасться дозвіл представництва уряду на перебування дитини: "ІНФОРМЕ ГУБЕРНАТИВО" тієї провінції, де буде перебувати дитина. нотаріальний дозвіл обох батьків (якщо у дитини є лише один з батьків, додаються свідоцтво про смерть чи офіційні документи про передання батьківських прав лише одному з батьків), у якому повинна бути зазначена особа, яка несе відповідальність за дитину під час поїздки, а також заборона усиновлення дитини протягом подорожі.
    У будь-якому випадку, якщо йдеться про подорож неповнолітнього, подаються ксерокопії його свідоцтва про народження та паспортів батьків чи опікунів.
  6. Письмова розповідь запрошуючого про відносини, які підтримує з запрошеним (де і як познайомились та інше), а також копії документів, що засвідчують ці відносини.
  7. Видана роботодавцем довідка з місця роботи особи, що запрошує, з вказанням заробітної плати.
  8. Довідка з місця роботи заявника з вказанням заробітної плати.
  9. Документальні свідчення заявника про те, що він має достатньо коштів на період перебування в Іспанії (довідки з банків, кредитні картки, дорожні чеки і т.д)
  10. Медична страховка для кожного з заявників зі страховою сумою не менше 30.000 євро на весь період перебування на території країн Шенген.
  11. При отриманні паспорту з візою подається оригінал та ксерокопія прямих та зворотних квитків до Іспанії.
  12. Посольство Іспанії залишає за собою право просити про надання будь-яких додаткових документів з метою перевірки наданої заявником інформації1
    ПРИМІТКА: КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ПРОВОДИТЬСЯ НА МОМЕНТ НАДАННЯ ЗАЯВИ НА ВІДПОВІДНУ ВІЗУ.

    1 ПРИМІТКА: Рекомендуємо зацікавленим особам не здійснювати жодних грошових сплат до прийняття позитивного рішення про видання візи та залишати собі копію всіх переданих до Посольства документів при поданні документів на візу.

2004 — 2010 © Ирина, бюро переводов. Miracle Design, создание сайта.
WebMoney Украина:дилер дилер Самые лучшие цены на мини атс Технический перевод, поставить апостиль на перевод, услуги синхронный перевод. Продажа оптом электронные сигареты Киев купить по низкой цене Украина