This version of the page http://www.ceresit.ua/stopvologa/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-24. The original page over time could change.
Запитання - відповіді. Вологопоглинач Ceresit СТОП Волога.
Головна сторінка
Волога в твоєму домi
Як утворюється вологість?
Наслідки надлишку вологості
Як діє вологопоглинач
Ознаки надлишку вологи
Чого можна досягнути, використовуючи вологопоглинач?
Поглинання вологи
Вологопоглинач Ceresit СТОП Волога 450г
Таблетки Power TAB 450г
Середовище застосування
Система Power TAB
Де придбати
Реклама на TV
Технічний опис
Питання-відповіді
Контакти

Гаряча лінія: 0-800-308-405

Скільки коштує вологопоглинач "Ceresit СТОП Волога"?
Рекомендовані "Хенкель Баутехнік (Україна)" роздрібні ціні: вологопоглинача (футляр) + 1 вологовбирна таблетка - 97 грн., змінні таблетки (2 шт в упаковці) -... »
Інші запитання

Запитання - відповіді

Чи можна розмістити у будинку / помешканні декілька поглиначів вологи?

Безумовно. Дія одного вологопоглинача розрахована на приміщення площею 20м2. Отже, якщо у Вас є проблема з надлишком вологи у приміщенні зі значно більшим метражем, то рекомендується розмістити декілька вологопоглиначів. Отже, якщо, наприклад, площа приміщення 39 м2, рекомендується встановити 2 пристрої.

Наскільки часто слід замінювати таблетки у вологопоглиначеві?

Однієї таблетки достатньо на 2-3 місяці - це залежить від вологості повітря та температури у приміщенні.

Чи виробляє вологопоглинач які-небудь шкідливі речовини в будинку?

Вологопоглинач «Ceresit СТОП Волога» не виробляє жодних запахів та шкідливих речовин. Навпаки, він допомагає у боротьбі з неприємним запахом вологи та бореться з негативними наслідками надлишку вологи у твоєму будинку.

У яких приміщеннях можна використовувати поглиначі вологи?

Практично в усіх приміщеннях, де наявна проблема надлишку вологи і у тому випадку, коли ми хочемо бути впевнені у тому, що у приміщенні буде панувати оптимальний для здоров'я і комфорту рівень вологи. Поглинач повітря можна застосовувати у ванних кімнатах, спальнях, гостинних, підвалах, гардероб них кімнатах, мансардних приміщеннях, горищах, літніх будиночках, складах, офісах, човнах, яхтах і т.п.

Яким є оптимальний рівень вологи у помешканні?

Оптимальний для здоров'я і комфорту рівень вологості у помешканні знаходиться у інтервалі приблизно 50-60%.

Чи може вологопоглинач допомогти у боротьбі з грибком та пліснявою?

Вологопоглинач запобігає виникненню грибка та плісняви, знижуючи надлишок вологи. Проте, якщо у будинку в нас вже існує проблема з грибком, то необхідно використати професійні засоби для того, щоб подолати дану проблему.

Як можна визначити, що у помешканні існує проблема надлишку вологи?

Надлишок вологи може проявлятися багатьма способами. Якщо випраний одяг висихає повільно, вікна у помешканні дуже часто покриті парою, на стінах з'являється неприємне нашарування, у будинку панує неприємний запах вологи, штукатурка, шпалери та фарба не тримаються на мокрих стінах та навіть відпадають - це означає, що треба негайно розпочати боротьбу з надлишком вологи у будинку.

Чи може регулярне використання вологопоглиначів привести до надмірного осушення повітря?

Ні. Вологопоглинач "Ceresit СТОП Волога" знижує надлишок вологи у приміщенні до того моменту, поки вологість повітря досягає оптимального рівня (приблизно 50-60%). Потім дія вологопоглинаючої таблетки припиняється, не допускаючи надмірного осушення повітря. Якщо рівень вологості у повітрі знову зросте, вологопоглинаюча таблетка починає знову діяти. Таким чином, регулярне використання вологопоглиначів "Ceresit СТОП Волога" забезпечує відповідний для здоров'я та комфорту рівень вологості у твоєму середовищі.

Скільки коштує вологопоглинач "Ceresit СТОП Волога"?

Рекомендовані "Хенкель Баутехнік (Україна)" роздрібні ціні: вологопоглинача (футляр) + 1 вологовбирна таблетка - 97 грн., змінні таблетки (2 шт в упаковці) - 66 грн. Ціни вказані без ПДВ.

Де можна купити вологопоглинач?

Список магазинів розміщений на сторінці.

Який критерій (ознаки) заміни касети у вологопоглинача?

Таблетка повністю розчиниться. В середньому це наступає через 2-3 місяці. Термін використання залежить від 4-х факторів: площі приміщення, температури, циркуляції повітря та рівня вологості.

Чи буде можливість купити змінні касети через рік, два роки і т.д.?

В торгівельних мережах продаються змінні таблетки, які ви зможете купувати протягом необхідного періоду.