This version of the page http://www.bankofcyprus.com.ua/?mid=247 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-24. The original page over time could change.
Банк Кiпру
     
Bank of Cyprus Group >>
 
c
...
 
 
Київ, вул. Урицького 45
03035
тел. (+38 044) 251-12-14
факс 594-28-59

Iнформацiйний центр
0 800 309 900

(дзвiнки зi стацiонарних телефонiв в Українi безкоштовнi)

e-mail:
bank@bankofcyprus.com.ua


Історія Банку в Україні

У травні 2008 року одна з найбільших фінансових груп Кіпру – Bank of Cyprus Group придбала 97,2 % акцій українського акціонерного банку «АвтоЗАЗбанк». З цього моменту розпочалася історія Банку Кіпру в Україні.

Однак до продажу «АвтоЗАЗбанк» пройшов недовгий, але яскравий шлях. Він був заснований у 1991 році в Запоріжжі, але поступово двері його філій та відділень відчинялись для клієнтів у різних регіонах України, а в 2000 році відділення Банку з’явилось і в українській столиці. За п’ять років головний офіс «АвтоЗАЗбанку» остаточно змінив запорізьку прописку на київську, перетворившись із невеликого регіонального банку на співзасновника та члена таких впливових фінансових організацій як ЗАТ «Українська міжбанківська валютна біржа», ВАТ «Міжрегіональний фондовий союз», ВАТ «Українська фондова біржа», Асоціація українських банків та інші.

На момент зміни акціонера «АвтоЗАЗбанк» нараховував понад 30 відділень та філій, що надавали широкий спектр банківських послуг у 8 регіонах України.

Протягом двох наступних років відбулася повна зміна Банку зсередини і ззовні. Мережа зазнала значних змін: усі відділення було приведено у повну відповідність до міжнародних стандартів та вимог Bank of Cyprus Group. У кожному з них з’явилося  оливкове дерево – символ Банку Кіпру. Змінилась структура Банку, штат співробітників поповнився новими професіоналами, було запроваджено абсолютно нову лінійку банківських продуктів, що відповідали потребам ринку та клієнтів.

Сьогодні ПАТ «Банк Кіпру» –  це універсальний банк, що надає класичні банківські послуги фізичним особам, малому, середньому та корпоративному бізнесу. Мережа Банку Кіпру нараховує 34 відділення у 9 регіонах України. Банк активно продовжує розвиток і планує наприкінці 2012 року мати мережу з понад 100 відділень в усіх обласних центрах України.

Пріоритетом розвитку Банку є фінансування українських підприємств та фізичних осіб шляхом пропозиції широкого спектру кредитних та депозитних продуктів, доступних широкому колу споживачів та підприємств України.

Як невід’ємна частина шанованої у світі фінансової групи Банк Кіпру в Україні підтримує репутацію материнської структури, надаючи якісні послуги і виступаючи надійним та стабільним партнером для українських клієнтів.

   Версія для друку      

Кредитне рiшення "Швидкий старт"
 










Усі права захищено © Банк Кiпру
Розроблено компанією Pimentos