This version of the page http://www.uaan.gov.ua/akademiki.php?id=86 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-23. The original page over time could change.
Українська академія аграрних наук УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ АГРАРНИХ НАУК

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ


заснована в 1931 році і є самоврядною
науковою організацією



ХОМЕНКО Іван Іванович

Дата народження: 3 лютого 1942 р.
Дата обрання: 22 листопада 2007 р.
Відділення рослинництва

Кандидатську дисертацію - "Особенности развития яблонной плодожерки в условиях Центральной Лесостепи Украины и обоснование мер борьбы на основе экономического порога вредоносности» Хоменко І.І. захистив у 1980 році в Харківському с.-г. інститут імені В.В.Докучаєва.


Докторську дисертацію - «Захист зерняткових садів в Центральному Лісостепу України" захистив у 1997 році в Національному аграрному університеті.


Основними напрямами роботи є: захист зерняткових садів у Центральному Лісостепу України та інтегрований захист садів. За його участі розроблена інтегрована система захисту плодових та ягідних насаджень від шкідників та хвороб, технологія інтенсивних садів зерняткових порід, розроблені методичні рекомендації по виявленню шкідників плодових культур, розроблено 4 інтенсивні технології ведення садівництва та ягідництва, створено 8 нових сортів та гібридів.
Хоменком І.І. опубліковано 90 наукових праць.




Працює в Мліївському інституті садівництва.

03022, м. Київ, вул. Васильківська,37. тел. 281-06-77 E-mail: prezid@ukr.net
© 2006-2011 Національна академія аграрних наук України