This version of the page http://www.uaan.gov.ua/akademiki.php?id=184 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-23. The original page over time could change.
Українська академія аграрних наук УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ АГРАРНИХ НАУК

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ


заснована в 1931 році і є самоврядною
науковою організацією



БУЛГАКОВ Володимир Михайлович

Дата народження: 18 липня 1952 р.
Дата обрання: 24 листопада 2010 р.
Відділення землеробства, меліорації і механізації

Кандидатську дисертацію "Дослідження та вдосконалення робочого процесу самохідної коренезбиральної машини" захистив у 1985 р.


Докторську дисертаційну роботу "Вдосконалення технологічного процесу та машин для збирання коренеплодів буряків" — у 1993 р. у Всесоюзному науково-дослідному інституті сільськогосподарського машинобудування "ВІСГОМ" (Москва).


В.М. Булгаковим проведені аналітичні дослідження кінематики і динаміки бурякозбиральних машин та інших машинних агрегатів та стійкості їх руху при виконанні технологічного процесу збирання буряків, а також окремих їх робочих органів. Здійснені фундаментальні експериментальні дослідження коренезбиральних машин та їх робочих органів на розроблених дослідних установках. Створено новий комплекс бурякозбиральних машин для фермерських господарств: КПФ-1,5 і ККП-ЗА; вдосконалені очищувально-транспортуючі робочі органи причіпної коренезбиральної машини, які використовуються на серійних машинах; сімейство нових комбінованих ротаційних культиваторів для передпосівного обробітку грунту КРК-9 (КРК-2,7), серійне виробництво яких розпо¬чато у 1992 р.; новий бункерний бурякозбиральний комбайн.
По цьому науковому та дослідно-конструкторському напряму надруковано близько 600 праць, 6 монографій та отримано 450 авторських свідоцтв та патентів.


Підготовлено 7 кандидатів та три доктора наук.

Працює в Президії Української академії аграрних наук

03022, м. Київ, вул. Васильківська,37. тел. 281-06-77 E-mail: prezid@ukr.net
© 2006-2011 Національна академія аграрних наук України