This version of the page http://www.yalunka.com/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
Про фірму - Ялинка України
Головна   Про фірму   Послуги   Громадська діяльність   Фотоальбом   Контакти   Клієнти   
Укр

Рус

Eng

Pl

продукція
Технічна документація
Вуличні ялинки
Інтер'єрні ялинки
Прикраси
ялинкові іграшки
маківки
Огорожі для ялинки
Освітлення ялинок
Сировина
 
Завантажити прайс лист
(~1.5Mb, 18.11.2009)

Про фірму

        Приватне підприємство «Ялинка України» засновано 16 липня 2008 року.

        Основним видом діяльності підприємства являється виробництво вуличних ялинок зі штучної хвої висотою від 3 до 120 метрів.

        Підприємство є першим і єдиним в Україні, що застосовує для виготовлення штучних ялинок новітні світові технології, а це, в поєднанні із високотехнологічним устаткуванням та досконалою майстерністю наших працівників, дає змогу створювати якісну продукцію, що задовольнить найвибагливішого покупця. Штучні ялинки нашого виробництва, а особливо ялинки стовбурної конструкції, максимально наближені за своїм виглядом до природних ялинок, але виглядають набагато краще та яскравіше.

        ПП «Ялинка України» є досить молодою компанією, проте, за цей невеликий проміжок часу, ми зуміли впевнено затвердитись на українському ринку. Наша перша штучна ялинка висотою 15м. стовбурної конструкції була змонтована у м. Дніпропетровську на головній площі Ленінського району міста у жовтні 2008р. На сьогоднішній день більшість торгових центрів, будинків культури, міст і містечок України на своїх міських площах святкують Новий Рік з нашими ялинками. В загальному, за 3 роки нашої роботи ми виготовили і продали близько 250 штучних ялинок різної висоти.

        Наші штучні ялинки спроектовані таким чином, що не падають при поривах вітру, не горять і не "замерзають" навіть при низьких температурах.

        Ми використовуємо в своєму виробництві вітчизняну сировину і устаткування, це дозволяє мінімізувати витрати і випускати якісний продукт за доступною ціною. При необхідності, наші штучні ялинки можуть бути укомплектовані іграшками, "верхівкою", елементами освітлення, антивандальними естетичними огорожами.

        Ми також надаємо послуги з оформлення новорічних ялинок, їх монтажу і демонтажу. Якщо Ви з іншого міста України і у Вас є свої монтажники і спецтехніка, фахівець нашої компанії може виїхати на місце монтажу для здійснення технічного контролю за процесом установки ялинки.

        Наші партнери-логісти із задоволенням доставлять Вашу святкову покупку в будь-яке місто України протягом 10 днів після оплати.

        Для нас найголовніше щоб усі наші клієнти лишились задоволені своїм вибором!!!

        Залишилися питання? Наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на них :-)

Новини
16.05.2011
Шановні боржники!

01.05.2011
Підвищення цін

13.04.2011
Незвідані землі!

01.03.2011
Весняно-літні знижки

28.02.2011
Інтер’єрні ялинки

28.02.2011
У Франції- Ейфелева вежа, а в Україні- Ялинкова!!!

25.02.2011
Оновлення асортименту

25.02.2011
Освітлення вулиць та приміщень

25.02.2011
Виставковий майданчик

24.02.2011
Нові огорожі для ялинок

Сайт создан в
студии веб-дизайна Artes




Головна  |  Про фірму  |  Послуги  |  Громадська діяльність  |  Фотоальбом  |  Контакти  |  Клієнти  |  

Торгова марка запатентована. Всі права захищені Законом України