Номер 171 за 20.09.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Як ви гадаєте, чи давав Кучма наказ убити Гонгадзе?
Думаю, так, і записи Мельниченка про це свідчать
Ні, в записах Мельниченка немає прямих указівок щодо цього. Кучму хтось підставив
Прямого наказу не давав, але владу перевищив, і його репліки призвели до того, що "орли Кравченка" перестаралися
Важко сказати
     

Дільничне ділення
По Україні запрацювали всі виборчі комісії низового рівня
Володимир СЕМКІВ   

Підготовка до дострокових виборів входить у завершальну стадію. Слід визнати, не зовсім гладко. Значна кількість дільничних комісій не встигла провести своє перше засідання до 17 вересня — крайнього терміну, який выдведений під це діло календарним планом. Станом на вечір вівторка «хвости» були навіть у Києві. Проте вчора в коментарі «УМ» заступниця голови ЦВК Жанна Усенко–Чорна запевнила, що вже всі дільниці почали роботу.


Брехня по–соціалістичному
Як партія Мороза народ дурить

Нинішня передвиборча кампанія підтверджує приказку про те, що ніколи так багато не брешуть, як на полюванні та перед виборами. М’яко кажучи, нещирість перед виборцями притаманна багатьом учасникам парламентських перегонів. Але навіть на їхньому тлі виділяється масштабами брехні партія соціалістів, очолювана досвідченим «фахівцем» у цій справі Олександром Морозом.


Дисциплінований зять і вся путінська рать
Завтра інтрига з формуванням уряду РФ скінчиться. Чи буде там Чубайс — невідомо, але сімейності точно не буде
Тарас ЗАКУСИЛО   

21 вересня Держдума мусить затвердити поіменно склад нового уряду Росії. У ці дні, як пише російська преса, «президент Володимир Путін напружено працює над списком». Путін працює, а аналітики працюють над його можливим ходом думок. Очевидно, що більша частина «технічно» відставленого уряду попереднього «технічного» прем’єра Михайла Фрадкова не потрапить у склад кабінету Віктора Зубкова.


Повтор «на біс» через три роки
«Шахтар» стартував у Суперлізі з упевненої перемоги в рідних стінах, переступивши через «труп» Стракана
Андрій ФОМЕНКО   

Як не крути, а футбол залишається спортом номер один на цьому світі. Тому Ліга чемпіонів, принаймні в Європі, є найбажанішим спортивним дійством, яким можна годувати вдячного глядача впродовж цілого сезону. Нетерпляче очікування старту в одних фанатів змінюється радістю від позитивного результату й красивої гри, у інших — непідробним розчаруванням. Саме таким перепадом емоцій і живе справжній вболівальник. Позавчора ж о 21.45 всі перебували в рівних умовах — ще ніхто не програв і не виграв.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Світ
Економіка
Кримінал
Суспільство
Культура
ТелебУМ
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Реклама (06.09.10)