This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=84 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
УКРАЇНО ПРОБУДИСЯ! | Sidirom's Blog

УКРАЇНО ПРОБУДИСЯ!

Включаю телевізор, дивлюся новини… Повені… Страшна біда прийшла на Україну, і що я роблю? Я дивлюся новини до кінця, вислуховую, як “тяжко” держава виділяє гроші потерпілим. Втмкнувши телевізор я йду по своїм справам. Я чиню неправильно! Я не повинен залишатися осторонь цієї події! Кожен українець повинен зробити щось корисне дял ліквідації наслідків! В моїх силах відіслати смс-кою 10 грн. та ознайомити людей завдяки замітці. Та про все згодом.

Я дякую Ярославу Федораку, що пробудив мене від тієї нелюдської байдужості. Трагедія на Західній Україні, це все набагато серйозніше ніж ми уявляємо! Ви можете допомогти людям, які постраждали: зателефонувавши 8-900-300-10-90 або відправивши смс на номер 1090 вартість дзвінка або смс – 10 гривень. Блогери! Залучіться до: Громадська ініціатива «Не стій осторонь» та встановіть емблему в себе на сайті!

Метки:
Україна

Если Вам понравилась заметка, пожалуйста, прокомментируйте ее или подпишитесь на фид и получайте будущие публикации по RSS.

Комментарии

ua_volonter2008

А Леонід Данилович тим часом в Ялті справляє своє День Народження за 4млн…

Прокомментировать

(обязательно)

(обязательно)