This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/faq3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Мені цікаво… Де знайти? Як отримати інформацію?

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для ЗМІ
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода за вікном

Київ

Київська обл. / Україна

Хмарно
+25°C
749мм рт.ст.
Пн
2м/с
16%

Мені цікаво… Де знайти? Як отримати інформацію?

Мені цікаво… Де знайти? Як отримати інформацію?

Де можна знайти архів магнітних бурь?
Відвідаєте сайт американського Центру Космічної Погоди - www.sec.noaa.gov.
Як мені отримати погоду для свого сайту?
Ви можете встановити собі на сторінку наш погодний інформер. Якщо такій інформації недостатньо, Ви можете стати нашим абонентом та отримувати зведення погоди на свій сайт в текстовому вигляді (CSV, XML) або у вигляді HTML-сторінки за заданим шаблоном.
Чи є розсилка погоди по електронній пошті?
В даний час здійснюється лише обмежена розсилка на абонементній основі. Масова розсилка доки не планується.
Чи є у вас архів погоди та як їм скористатися?
Існує доступ до архіву за останніх 15 днів. Є також сервіс "Щоденник погоди" для школярів (посилання доступне з блоку з фактичною погодою на сторінці триденного прогнозу), де можна переглянути основні погодні дані з лютого 2001-го року по теперішній час.

Назад

Наші проекти

  1. Gismeteo.Місяць пропонуємо Вашій увазі прогноз по містам України із завчасністю 45 днів, починаючи з 13-ої доби від поточної. Завдяки використанню ковзаючого режиму відображення, щодня прогноз зрушується на одну добу вперед.
  2. Gismeteo.Новини новинний аналітичний сайт присвячений погоді. На його сторінках можна знайти інформацію про стихійні лиха, народні прикмети, зміну клімату та багато іншого.
  3. Gismeteo.Туризм один з провідних туристичних сайтів, на якому Ви можете знайти повну інформацію про подорожі, у тому числі і екзотичних, екскурсіях, цінах на авіа та залізничні квитки, готелях та візах в інші країни.

Інформація про сайт