This version of the page http://www.garant-life.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
ПАТ "УСК "Гарант-Лайф"

Історія «Гарант-ЛАЙФ» розпочалася у 2000 році на теренах держави, яка була мало знайома зі страхуванням життя. Тим не менше завдяки наполегливій та послідовній роботі колективу вдалось реалізувати основну ідею – надання якісного та зручного сервісу. Одночасно з цим компанія «Гарант-ЛАЙФ» уважно слідкувала за потребами суспільства в нових страхових продуктах, особливо таких, що мали відношення до накопичення та наслідків нещасних випадків. Своєчасне та аргументоване виведення нових страхових продуктів на ринок, дозволили компанії «Гарант-ЛАЙФ» надійно розташуватись на верхніх щаблях рейтингів та здобути позитивний імідж серед клієнтів.

Збалансована робота з корпоративними та індивідуальними клієнтами забезпечили формування значного страхового портфеля, що, починаючи з 2003 року, був перестрахований в провідного перестраховика Європи – Мюнхенського Перестрахового Товариства. Цим самим було забезпечено ще більшу надійність зобов’язань Компанії та розкрито нові перспективи розвитку з продажу та обслуговування страхових продуктів на ринку України.

Завдяки практичній та обачливій фінансовій політиці, компанія «Гарант-ЛАЙФ» здолала буремний період світової кризи без фінансових втрат та змогла залишитись одним з лідерів ринку страхування життя.

На сьогоднішній день компанія «Гарант-ЛАЙФ», спираючись на надзвичайну фінансову потужність та передові методики управління ризиками, надає беззаперечні гарантії Вашої захищеності. Ми відмінно знаємо потреби клієнтів на Україні і пропонуємо послуги європейської якості з урахуванням потреб саме наших співвітчизників в умовах сучасного надзвичайно швидкого та іноді небезпечного життя.

Новини

Спеціальні умови захисту авто для існуючих Клієнтів!

Приємні звістки отримувати удвічі радісно, коли вони надходять з подарунком. Так, усі наші Клієнти 2010-го року разом із листом про розмір інвестиційного доходу  за минулий рік  отримують спеціальну пропозицію захисту авто. Сумісно із компанією "Експрес Страхування", яка є нашим надійним партнером за ризиковими видами страхування, ми пропонуємо скористатися спеціальними умовами страхування КАСКО "Щаслива п’ятірка", розробленими спеціально для наших клієнтів.

Читати далі

Всі новини

Про компанію

Завдяки високому професіоналізму та чіткому виконанню взятих на себе зобов’язань, Компанія протягом десятиріччя отримує довіру та повагу Клієнтів і Партнерів, тому вже...

Читати дали

Питання-відповіді

Хто такий Страхувальник?

Що таке викупна сума?

Що таке страхова сума?

Дізнатись більше

Путівка до життя

Дитяча програма накопичувального страхування «Путівка до життя» - це примноження коштів для забезпечення майбутнього своїх дітей.

Читати далі

Турбота про майбутнє

Програма накопичувального страхування життя «Турбота про майбутнє» одночасно вирішує дві задачі.

Читати дали

Контакти

01004, Київ, Україна

вул. Червоноармійська 15/2

тел.: +38 (044) 594-87-07

факс.: +38 (044) 594-87-08

E-mail: info@garant-life.ua

Подивитись карту проїзду