This version of the page http://www.cpe.org.ua/we/regions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
Центр політичної освіти - Регіональні представництва
 УКР | ENG
Головна
РЕГІОНАЛЬНІ ПРЕДСТАВНИЦТВА
РEГІОНАЛЬНІ ПРЕДСТАВНИЦТВА ЦЕНТРУ
  Донецька область
Центр досліджень європейської єдності
Демченкова Лоліта Сергіївна, Голова Правління

Тел.: (0622) 52 06 65
E-Mail: ldemchenkova@ukr.net
 
 

Центр досліджень європейської єдності створено з метою підтримки та визнання у Донецькому регіоні європейських цінностей, традицій та правил.

Основними завданнями Центра є:

  • популяризація ідеї європейської інтеграції України;
  • зміцнення засад публічної політики та усвідомлення виборцями своєї ролі;
  • підвищення громадської відповідальності та культури діалогу між владою та громадянами;
  • створення сприятливого середовища для розвитку громадянського суспільства;
  • утвердження ліберально-демократичних принципів та поглядів.

  Житомирська область
Житомирська обласна громадська організація „Центр громадських ініціатив „Наш Дім”
Карташов Андрій, Голова Ради Центру

Тел.: (0412) 41 89 82
E-Mail: kartashov2007@ukr.net
 
 

Основними напрямками діяльності організації є: сприяння підвищенню рівня правової, політичної та юридичної грамотності населення; надання інформаційної та навчальної підтримки громадським організаціям; експертно-консультативна та методологічна діяльність по проблематиці місцевої демократії; захист та пропагування інтересів місцевого і регіонального самоврядування; участь у моніторингу діяльності політичних об’єднань та вищих органів державної влади України; розробка програм і рекомендацій щодо побудови ефективної економічної системи; сприяння підвищенню кваліфікації депутатів місцевих рад та працівників органів самоврядування.

  Закарпатська область
Молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив"
Риба Андрій Юлійович, Голова організації

Тел.: (03122) 3 35 67
E-Mail: stranger_7@mail.ru
www.fri.net.ua
 
 

Молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» є структурним підрозділом Всеукраїнської МГО «Фундація Регіональних Ініціатив». Основними напрямками діяльності організації є: залучення молоді до участі у громадському житті та сприяння позитивним перетворенням у нашому суспільстві; розвиток та активізація політичної освіченості та моральності молоді; активізація участі молоді у процесах державного життя України; проведення наукових семінарів та заходів науково-дослідного характеру; поширення знань в області інформаційних технологій тощо.

  Запорізька область
Запорізька обласна Ліга інтелектуального розвитку молоді
Босенко Маргарита, Президент організації

Тел.: (0612) 64 83 29
E-Mail: Margaret_ne@mail.ru
 
 

Місією організації є задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних інтересів членів та інших спільних інтересів, сприяння розбудові в Україні відкритого демократичного суспільства, популяризація демократичної культури серед молоді.

Основними напрямки діяльності Ліги є:

  • розробка та здійснення молодіжних програм, підтримка обдарованої молоді, організація та проведення навчальних програм, інтелектуально-розважальних ігор, авторських програм та телепередач для молоді;
  • надання ініціативній молоді Запорізької області можливості набуття навичок та вмінь, необхідних для ведення інформаційної, видавничої та комерційної діяльності;
  • сприяння розбудові громадянського суспільства в незалежній Україні шляхом допомоги інтелектуальній соціально-активній молоді в реалізації власних ініціатив.

  Івано-Франківська область
Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області
Лис Андрій, Голова

Тел.: (0342) 55 65 00
E-Mail: moladm@trade.gov.if.ua
 
 

Основними напрямками діяльності є: залучення молоді Івано-Франківщини до процесів державотворення та підвищення її громадсько-політичної активності; створення умов для набуття молодими громадянами навиків та досвіду роботи в органах державної виконавчої влади і місцевого самоврядування в області; удосконалення системи добору кадрів та формування кадрового резерву облдержадміністрації з числа молодих громадян.

  Кіровоградська область
Кіровоградська обласна молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив"
Гаращенко Світлана, Голова організації

Тел.: (0522) 24 99 11
E-Mail: lanavg84@gmail.com
 
 

Основними напрямками діяльності організації є: підтримка і сприяння соціально-незахищеним фізичним особам, що потребують правової допомоги; сприяння створенню демократичного правового суспільства; сприяння розвитку місцевої демократії та місцевого самоврядування; правова освіта громадян і молоді зокрема; захист громадянських прав і свобод громадян.

  Львівська область
Львівська міська громадська організація «Інститут політичних технологій»
Процак Олег, Менеджер проектів

Тел.: (0322) 72 28 61
E-Mail: Oprocak@iatp.org.ua
www.ipt.iatp.org.ua
 
 

Основними напрямками діяльності організації є: сприяння розбудові України як демократичної правової держави з ринковою економікою та відкритим громадянським суспільством; утверджування ідеї демократизації самоврядного процесу; вивчення, узагальнення та поширювання досвіду з розвитку ініціативи та самодіяльності територіальних громад; акумулювання фінансових коштів та матеріальних засобів для підтримки та сприяння розвитку місцевого самоврядування; становлення нової політичної еліти, підготовка і залучення представників молодого покоління до управління державою.

  Одеська область
Одеський міський молодіжний клуб лідерів
Ніколов Андрій, Голова клубу

Тел.: (048) 716 58 95
E-Mail: nikolov@ua.fm
 
 

Основними напрямками діяльності є: розвиток лідерських якостей у молоді, сприяння самореалізації молоді; становлення громадських організацій та ініціатив; освіта молодих виборців, навчання спостерігачів та членів виборчих комісій.

  Херсонська область
Херсонська міська молодіжна організація “Нова генерація”
Криницький Євген, Виконавчий директор

Тел.: (0552) 48 57 48
E-Mail: newgener@socioprostir.org.ua
www.socioprostir.org.ua/htdocs/organization.htm
 
 

Метою діяльності організації є сприяння становленню в Україні громадянського суспільства та формування нової еліти держави шляхом виховання соціально-активної молоді віком 14-28 років та створення умов для її самореалізації. Основними напрямками діяльності є: формування громадянської компетентності молоді, розширення її участі в управлінні справами місцевої громади, реалізація освітніх та культурно-просвітницьких програм.

  Хмельницька область
Хмельницька обласна молодіжна громадська організація „Подільський полк Характерного козацтва"
Попик Андрій Васильович, Голова обласної організації

Тел.: (0382) 70 36 84
E-Mail: podilpolk@ukr.net
polk.km.ua
 
 

Метою діяльності організації є духовне, фізичне та інтелектуальне вдосконалення як своїх членів, так і молоді області. Організація стоїть на засадах побудови в Україні громадянського суспільства. Основними напрямками діяльності є: духовно-просвітницький; науково-методичний; спортивно-оздоровчий та творчий.

  Чернівецька область
Чернівецьке обласне громадське об’єднання “Буковинський центр виборчих технологій”
Баб’юк Ігор, Директор Центру

Тел.: (0372) 55 26 01
E-Mail: bukinfo@ukr.net
 
 

Основними напрямками діяльності об’єднання є: проведення кампаній з мобілізації населення щодо участі у виборах; організація обговорень виборчого законодавства України; захист прав українських громадян під час виборчого процесу; сприяння участі місцевої громади у контролі за діяльністю депутатів всіх рівнів рад; проведення навчання для спостерігачів та членів виборчих комісій.

  Чернігівська область
Чернігівська міська молодіжна громадська організація „Молодь – XXI століття”
Громова Тетяна Юріївна, Виконавчий директор

Тел.: (0462) 10 18 71
E-Mail: gtu2807@mail.ru
 
 

Основними напрямками діяльності організації є: розвиток недержавних організацій; сприяння розвитку місцевого самоврядування; створення ефективної системи лобіювання інтересів територіальної громади; становлення молодіжного та студентського самоврядування в місті Чернігові; поширення інформації про діяльність громадських організацій в місцевих ЗМІ.

  АР Крим
Кримськотатарський молодіжний центр
Барієв Ескендер Енверович, Голова Центру

Тел.: (0652) 51 02 94
E-Mail: bariyev@rambler.ru
www.Studentswave.narod.ru
 
 

Кримськотатарський молодіжний центр – молодіжна громадська організація, діяльність якої поширюється на території АР Крим. Основні цілі організації: об'єднання молоді для розкриття і розвитку інтелектуального, духовного і культурного потенціалу кримськотатарського народу, захист законних прав і інтересів молоді, відродження і розвиток національної культури і спорту, національних традицій і звичаїв.

  м. Севастополь
Севастопольське міське громадське об'єднання ''Миротворець''
Гефтман Андрій, Голова Правління

Тел.: (0692) 24 11 24
E-Mail: Mirotvorec@nm.ru
 
 

Основними напрямками діяльності об’єднання є: сприяння в галузі правової та політичної освіти громадян, надання правової допомоги населенню, сприяння розвиткові громадянського суспільства, молодіжного самоврядування, пропаганда ідеї культури світу, профілактика негативних проявів у молодіжному середовищі.


Увага. На нашому сайті працює система перевірки правопису `Орфус`. Якщо Ви помітили помилку або неправильне написання слова, будь ласка, виділіть фразу за допомогою миші, натисніть Ctrl-Enter та відішліть нам звісточку. Ми одразу виправимо помилку. Дякуємо Вам за допомогу.
 
ПРО ЦЕНТР
  • Новини
  • Історія, місія, цінності
  • Правління
  • Тренери, експерти
  • Регіональні представництва
  • Пропозиції до співпраці
  • Проекти
  • Контакти
 
ЗАХОДИ

На даний момент інформація відсутня
 
ДІЯЛЬНІСТЬ
  • Чесні та прозорі вибори
  • Європейська інтеграція України
  • Дієві громадські об’єднання
  • Демократичне молодіжне лідерство
  • Відповідальні політичні партії
 
БІБЛІОТЕКА
  • Аудіо, відео, CD
  • Листівки, плакати
  • Методичні матеріали
  • Проектні матеріали
  • Річні звіти
  • Статті
  • Корисні лінки
  • Фотогалерея
 




Design by Rudolf Fentsik
Re-code by O. Stasevych
Engine is based upon PHP-Nuke CMS, GNU GPL
Центр політичної освіти

тел.: +380 50 405 1015
e-mail: officecpe.org.ua