This version of the page http://www.avk.ua/ua/press_center/comments/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
Про вміст трансізомерів в харчовій продукції - Коментарі на актуальну тему - АВК
  • Про компанiю
  • Прес-центр
  • Продукцiя
  • Гарантiя якостi
  • Контакти
  • Здорове харчування
  • Кар'єра

Прес-центр

Коментарі на актуальну тему

Про вміст трансізомерів в харчовій продукції

Коментар Дмитра Жирнова, директора з досліджень та розвитку кондитерської компанії «АВК», про вміст трансізомерів в харчовій продукції:

- Джерелом трансізомерів у харчових продуктах є гідрогенізовані жири. Гідрогенізація - це процес приєднання водню до ненасичених жирних кислот при температурі 200 о С і в присутності каталізаторів. Джерелом трансізомерів в кондитерських продуктах є маргарини та кондитерські жири. 
 

10 лютого 2011

Про скасування обов'язкової сертифікації харчової продукції

Факт
Розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про скасування окремих пунктів Переліку продукції, яка підлягає обов'язковій сертифікації» схвалено проект постанови уряду. Цей документ підготовлений Мінекономіки з метою усунення дублювання контролю за харчовими продуктами й приведення його у відповідність до чинного законодавства. Таким чином, Україна виконає зобов'язання, взяті на себе при вступі до СОТ, а також умови Світового банку для отримання позики в розмірі 500 мільйонів доларів США для фінансування дефіциту державного бюджету. 

 

14 квітня 2010

Компанія «АВК» планує 2010 року відкрити своє представництво у Латвії.

Коментує директор з експорту кондитерської компанії «АВК» Олексій Коноплицький:

- Компанія «АВК» наступного року планує відкрити представництво у Латвійській республіці для більш продуктивної взаємодії з локальними партнерами, зокрема, з крупним мережевим рітейлом. Це дозволить підвищити як оперативність, так і якість тих рішень, які приймаються, допоможе в повній мірі врахувати специфіку місцевого ринку і, в наслідку, створить партнерам компанії більш вигідні та комфортні умови співробітництва.

24 листопада 2009

Влияние кризиса на кондитерский рынок Украины. Комментирует генеральный директор Андрей Дикунов.

Генеральный директор компании «АВК» Андрей Дикунов о влиянии кризиса на кондитерский рынок Украины:
- Кризисные явления в экономике Украины, падение индексов потребительских настроений не могут не влиять на конъюнктуру кондитерского рынка. Сейчас еще рано говорить о явных тенденциях, поскольку неясны перспективы экономики в целом. Однако я уверен, что изменения не будут кардинальными – сладости никогда не относились к категории непозволительной роскоши, даже в трудные 90-е годы.Наша компания широко использует веяния технологий и непосредственно посудомоечные машины.

1 березня 2009

Европейские стандарты как основа формирования новой культуры потребления кондитерских изделий в Украине

Тенденция
Упаковка продуктов становится одним из самых эффективных маркетинговых инструментов на рынке кондитерских изделий.

3 березня 2008
  1. 1
  2. 2
Всі одразу

Новини

Цукерки "АВК" завоювали високу оцінку Міжнародного інституту смаку та якості

Шоколадні цукерки «КрімЧері» й «Трюфель Оригінальний» компанії «АВК» отримали нагороди на конкурсі Superior Taste Award 2011 («Нагорода за Чудовий Смак 2011»). Конкурс проводиться у Бельгії Міжнародним інститутом смаку та якості (International Taste & Quality Institute, iTQi) один раз на рік і відмічає кращі продукти та напої з понад 80 країн світу.

30 травня 2011

"АВК" запрошує росіян до Шоколандії

Кондитерська компанія «АВК» відкрила у Російській Федерації музей шоколаду, створений у кращих європейських традиціях. «Країна Шоколандія» відкрила свої двері у місті Белгород з 7 травня до 5 серпня.

11 травня 2011

Роман Бабець: "Компанія "АВК" готова до сплеску продажів напередодні святкування Пасхи"

Основною подією квітня, що впливає на споживчу поведінку, є святкування найважливішого християнського свята – Пасхи, та завершення Великого посту. До цієї події компанія «АВК» випустила спеціальний святковий набір, а також підготувала нестандартні акції в роздробі для споживачів своєї продукції.
 

18 квітня 2011

Фотобанк