Номер 230 за 12.12.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Як ви гадаєте, чи давав Кучма наказ убити Гонгадзе?
Думаю, так, і записи Мельниченка про це свідчать
Ні, в записах Мельниченка немає прямих указівок щодо цього. Кучму хтось підставив
Прямого наказу не давав, але владу перевищив, і його репліки призвели до того, що "орли Кравченка" перестаралися
Важко сказати
     

«Регіони» перед смертю не надишуться
Юлія Тимошенко вчора не стала Прем’єр–міністром. Лише через те, що «регіонали» зіпсували систему «Рада» і вкрали картку Яценюка?
Леся ШОВКУН   

Німа сцена. Інакше реакцію народних депутатів на цифру, що висвітлилася на табло системи «Рада» після голосування про призначення Прем’єр–міністром України Юлії Тимошенко, і не назвеш. 225 «за» — такого не чекав ніхто.


«Спадкоємця» визначено. Чи є «спадок»?
Медведєв запропонує Путіну бути прем’єр–міністром

Візит у понеділок до Путіна представників чотирьох прокремлівських партій, які ініціювали висунення Дмитра Медведєва на пост президента Росії, був лише даниною «протоколу», так би мовити, заходом для преси. Адже кандидатуру «наступника» давно і довго добирав сам Путін.


Фатум у варениках, доля — у чоботях
Хочеш замiж — поворожи ввечері на Андрiя!
Ярина МАТЧАК   

З давніх–давен незамiжнi дiвчата в нiч з 12 на 13 грудня збиралися невеличким гуртом і ворожили. Особливим і невід’ємним ритуалом свята Андрія були дівочі гадання: кожна в цю ніч хотіла дізнатись, чи довго їй ще в дівках ходити і за кого врешті вийде заміж. Кажуть, що саме ці гадання на Андрія справджуються. А спробуйте і ви.



Нерозгаданий і містичний Пінзель
Рік Іоанна Георга Пінзеля в трьох західних областях закінчується. Чи не забудуть про цього генія експресії до наступної дати?
Світлана МИЧКО   

Рішенням керівництва трьох областей — Тернопільської, Львівської та Івано–Франківської — 2007–й було проголошено Роком Іоанна Пінзеля — надзвичайно оригінального і таємничого скульптора XVIII століття, якого ще називають Мікеланджело українського бароко.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Світ
Селяни і Ко
Право
Традиції
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Реклама (06.09.10)