Номер 217 за 23.11.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Як ви гадаєте, чи давав Кучма наказ убити Гонгадзе?
Думаю, так, і записи Мельниченка про це свідчать
Ні, в записах Мельниченка немає прямих указівок щодо цього. Кучму хтось підставив
Прямого наказу не давав, але владу перевищив, і його репліки призвели до того, що "орли Кравченка" перестаралися
Важко сказати
     

Це наша спроба номер шість
Перша сесія Верховної Ради VI скликання відкривається побоюваннями
Леся ШОВКУН   

Щойно зібравшись о 10й ранку в сесійній залі на урочисте відкриття першої сесії, новообрані парламентарії одразу ж розійдуться. Недалеко — в кулуари третього поверху, підписувати присягу народного депутата.


Михайло Чечетов: Свято на нашій вулиці настане
Партія регіонів переконана, що буде створена «широка» коаліція. Навіть якщо сьогодні закладуть наріжний камінь «помаранчевої»
Наталія ЛЕБІДЬ   

Коли Михайло Чечетов в інтерв’ю «УМ» зазначив, що йому відомо «в десять разів більше, ніж журналістам», це було єдине твердження, з яким авторка цих рядків погодилась на всі сто. Преса дійсно небагато знає про підкилимні ігри та сепаратні переговори між позірними ворогами чи заклятими друзями від політики.


Риба, птиця і водиця...
Вони першими взяли на себе удар екологічної катастрофи в Керченській протоці. Якими можуть бути подальші наслідки, розповідає голова Кримської республіканської асоціації «Екологія і світ»
Василь ДРАГОЛЮК   

Професор Віктор Тарасенко — відомий в автономії захисник довкілля. Останні п’ятнадцять років він очолює Кримську республіканську асоціацію «Екологія і світ». До голосу її активістів дослухаються не лише місцеві можновладці. Досить сказати, що тільки завдяки непохитній позиції та активності кримських екологів, приміром, наприкінці вісімдесятих вдалось зупинити будівництво на півострові АЕС (вона була готова майже на 75 відсотків).


Майстер і Маринка
Письменники Марина і Сергій Дяченки знають, як життя перетворити на фантастику
Лариса САЛІМОНОВИЧ   

Сто авторських книг, включаючи переклади іншими мовами, загальним тиражем більше мільйона екземплярів — успіх незаперечний. Причому у світі фентезі, куди щорічно тільки амбітних новачків прибуває близько сотні. Не життя — фантастика. Точніше фантастика — це теж життя, тільки яскравіше, глибше, сміливіше.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Пам'ять
Світ і Україна
Екологія
Культура
Мандрівки
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Реклама (06.09.10)